Ovaj film jedva čekamo da pogledamo – Mila Kunis je ‘Luckiest Girl Alive’
Ovaj film jedva čekamo da pogledamo – Mila Kunis je ‘Luckiest Girl Alive’

Ovaj film jedva čekamo da pogledamo – Mila
Kunis je ‘Luckiest Girl Alive’

Među filmske naslove kojima se posebno radujemo ove jeseni svakako se ubraja Luckiest Girl Alive. Reč je o trileru u kojem je glavnu ulogu ostvarila Mila Kunis, a koji ćemo od oktobra moći da pogledamo na streaming servisu Netflix.

Luckiest Girl Alive

Premisa filma glasi: Savršen njujorški život spisateljice počne da se raspada kada je dokumentarac o istinitim zločina prisili da se suoči sa svojom potresnom srednjoškolskom prošlošću. U fokusu filma je njujorška advokatica Ani FaNelli, žena kojoj naizgled polazi sve za rukom.

Film je nastao prema istoimenom romanu autorike Jessice Knoll, koji je uvršten u jedna od najprodavanijih romana 2015. godine.

, New York, NY - 20210902- Finn Wittrock and Mila Kunia Filming Luckiest Girl Alive -PICTURED: Finn Wittrock, Mila Kunis -,Image: 630283919, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Finn Wittrock, Mila Kunis, Credit line: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Uz Milu Kunis, filmsku ekipu čine Connie Britton, Justine Lupe, Finn Wittrock i Scoot McNairy. Režiju potpisuje Scoot McNairy, reditelj koji je svoj zanat „ispekao“ na televizijskim ostvarenjima poput Sluškinjine priče, Farga i Broadchurcha.

Film Luckiest Girl Alive na Netflix stiže 7. oktobra, a najavni video donosimo u nastavku:

Photo: Profimedia, imdb

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori