Netflix proslavio film u kom glumi Mila Kunis
Netflix proslavio film u kom glumi Mila Kunis

Netflix proslavio film u kom
glumi Mila Kunis

Opšte je poznato da je Netflix jedna od striming platformi kojoj poklanjamo najviše poverenja. Svoju uticajnost Netflix je ponovo dokazao objavljivanjem filma Four Good Days, u kom je glavnu ulogu preuzela poznata glumica Mila Kunis.

Iako je Mila poznata po filmovima u kojima dobija obično glamurozne uloge, ovog puta producent Rodrigo García dodelio joj je malo manje ženstvenu ulogu.

Kako je film iz 2020. godine objavljen i na Netflixu pre par dana, društvene mreže prepravili su komentari fanova o izvanredno odigranoj ulozi, a publika je samo nastavila da deli divljenje. Komentari su se proširili mrežama poput lavine, a Netflix je oživeo ostvarenje za koje je malo ko od nas imao prilike da čuje.

Niz pozitivnih komentara vezanih za uloge i samo ostvarenje je podugačak, a izgleda da bez Netflixa ovaj film ne bi doživeo popularnost koja se predviđa u narednih nekoliko dana.

Radnja filma

Radnja filma inspirisana je člankom objavljenom 2016. godine u The Washington postu, a koji govori o zavisnici od narkotika koja se tokom perioda oporavka preselila kod majke. U samom filmu ulogu tridesetjednogodišnje zavisnice preuzima Mila Kunis (Molly), dok ulogu njene majke igra Glenn Close (Deb).

U ovom ostvarenju Molly ima zadatak da ostane čista četiri dana, te za to vreme odlazi u posetu majci Dab kako bi joj pružila podršku prilikom procesa. Odnos majke i ćerke u kriznoj situaciji poput ove prikazana je na veoma emotivan način, a težina filma komentariše se kao velika.

Kako je ovaj film ponovo zaživeo, ljudi koji su imali prilike da ga odgledaju od skoro, komentarišu ga kao jaku dramu koja je u mnogima probudila jake emocije.

Mila Kunis kakvu do sada ne poznajemo

Društvene mreže su takođe preplavili komentari o tome kako je Mila neprepoznatljiva, te kako mnogi nisu mogli da očekuju ovakvu transformaciju glumice. Kako je Mila izjavila za američke medije, za ovu ulogu morala je mnogo da smrša ali i da se potpuno psihički pripremi za ulogu zavisnice od narkotika.

Više o samom filmu i ostalim ulogama možete pronaći na IMDb sajtu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori