Novi hit film na Netflixu oborio rekorde gledanosti i skinuo sa trona čuveni film „Atlas“ sa Jennifer Lopez
Novi hit film na Netflixu oborio rekorde gledanosti i skinuo sa trona čuveni film „Atlas“ sa Jennifer Lopez

Novi hit film na Netflixu oborio rekorde gledanosti i skinuo sa trona čuveni film „Atlas“ sa Jennifer Lopez

Kada čujete da je neki film nadmašio gledanost i očekivanja, zainteresujete se. Međutim, kada čujete da je film u prva dva dana na Netflix platformi prešao preko deset miliona pregleda i time nadmašio kontroverzni hit Atlas sa Jennifer Lopez u glavnoj ulozi požurite da ga što pre pogledate. Samim tim, Atlas je pao na drugo mesto Netflix liste, nakon što je proveo dve nedelje na vrhu od objavljivanja 24. maja. U pitanju je film Hit ManHit Man je zapravo film vredan gledanja i donosi priču o profesionalnom ubici Garyju Johnsonu koji krši protokol kako bi pomogao očajnoj ženi koja pokušava da pobegne od nasilnog muža i (pogodili ste) zaljubi se u nju. 

hit man film netflix

Netflix: Hit Man je film koji je nadmašio očekivanja

Film Hit Man je dobio svoj zvanični debi još u septembru 2023. godine na Venice International Film Festival-u, gde je oduševio kritičare. Međutim, na Netflix je Hit Man tek stigao u petak, 7. juna 2024. Očekivanja su bila velika za ovaj film i, kao što možemo videti, opravdana i nadmašena. Žanrovski bismo film svrstali u krimi komediju-noir. Sa impresivnom ocenom kritičara od 97% na sajtu Rotten Tomatoes, jasno je da su i oni koji su profesionalni i verodostojni filmski kritičari postali novi obožavaoci ovog filma. 

Gledaoci su očigledno takođe zainteresovani za film, a Hit Man trenutno ima ocenu publike od 93% na istom website-u.

hit man film netflix 2
hit man / netflix

Cast & trailer

Film je producirao i režirao Richard Linklater, koji je zajedno sa Glenom Powellom napisao scenario. Isti taj scenario zasnovan je na članku Skipa Hollandswortha u časopisu Texas Monthly 2001. godine. U filmu glume Glen Powell, Adria Arjona, Austin Amelio i Retta. Radnja prati tajnog policijskog saradnika iz policije Nju Orleansa. On se predstavlja kao pouzdan ubica dok pokušava da spase ženu u nevolji. U nastavku možete pogledati trailer, a za njim – trk na Netflix.

Foto: YouTube, IMDB

Učitati još
Zatvori