Na Netflix je stigla dugoočekivana serija o Wednesday Addams
Na Netflix je stigla dugoočekivana serija o Wednesday Addams

Na Netflix je stigla dugoočekivana
serija o Wednesday Addams

Tim Burton ponovno se vraća na teren koji mu je itekako dobro poznat. Naime, upravo on je reditelj nove Netflixove serije, a u kojoj su glavni likovi članovi misteriozne porodice Addams. Reč je o spin-off seriji koja prati priču prepoznatljive Wednesday, ćerke ove popularne goth porodice, koja istovremeno i nosi ime po njoj. Rediteljeva mračna i vizealno dopadljiva estetika jedan je od ključeva predviđenog uspeha serije.

wednesday

Mračna i sarkastična devojčica po imenu Wednesday

U glavnoj ulozi mračne devojčice Wednesday je glumica Jenna Ortega. U dugoočekivanoj seriji takodje se pojavljuje proslavljena Catherine Zeta-Jones, zatim Luis Guzman, Thora Birch, Isaac Ordonez i Jamie McShane. Posebno iznenađenje je uloga Christine Ricci, koja je filmskoj verziji utemeljila ovaj lik.

Serija je opisana kao jedinstveni miks horora, komedije i nadrealnog, ali je biti prilagođena svim uzrastima. Učenica Wednesday će u seriji pokušati da iskoristi svoje neverovatne sposobnosti, kako bi se obračunala sa mračnim događanjima koja su krenula da se dešavaju u celom gradu.

Priča koja decenijama privlači pažnju

Serija Wednesday jedan je od najiščekivanijih naslova godine, a prve recenzije svedoče kako je reč o uspešnom projektu koji je zadovoljio i kritiku i publiku.

Podsetimo, likove iz priče Porodica Addams je stvorio američki crtač stripova Charles Addams još davne 1938. godine. Nakon toga su usledile brojne ekranizacije ove priče. Od serije koja je bila prikazivana još 60-ih godina prošlog veka, pa sve do filma iz 1991. godine koji je ovoj neobičnoj porodici doneo i najveću slavu. U nastavku pogledajte ekskluzivni trailer, ako se još uvek niste odvažili na gledanje novog nastavka.

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori