Mickey 17: Izašao je teaser za novi film Roberta Pattinsona
Mickey 17: Izašao je teaser za novi film Roberta Pattinsona

Mickey 17: Izašao je teaser za novi
film Roberta Pattinsona

Film Mickey 17 novo je filmsko ostvarenje čiju režiju potpisuje Bong Joon Ho. Glavnu ulogu u njegovom novom filmu igra Robert Pattinson, a sada nam je poznat i datum premijere – 29. mart 2024.

Film Mickey 17 zasnovan je na knjizi Mickey 7, američkog autora Edwarda Ashtona. Knjiga je opisana kao blend sci-fi triler, koja istražuje pitanja identita na više nivoa. Radnja ovog romana bazirana je na liku koji se upušta u ekspediciju kojom želi da kolonizuje zaleđeni svet. Međutim, on to radi isključivo zbog novca. Ujedno avanturistički roman, ali i filozofska satira, Mickey 7 govori o ljubavi, nauci i mnogim drugim aspektima ljudskog života na jedan nov, drugačiji način.

O samom filmu se još uvek ne zna puno. Osim Roberta Pattinsona, u filmu Mickey 17 glume i Mark Ruffalo, Toni Collette i Steven Yeun, između ostalih. Kada je radnja filma u pitanju, nije poznato koliko će se držati originalnog dela. Južnokorejski reditelj prethodno je nagrađen Oskarom za film Parasite, pa s obzirom na njegova prethodna dela, gotovo je sigurno da možemo očekivati uzbudljivu dramu, triler koji pokušava da postavi važna društvena pitanja.

Ni teaser ne otkriva puno, pa tako ne možemo naslutiti kuda će nas ovaj film odvesti. Ostaje nam samo da čekamo 2024.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori