Zašto su se okupili Mick Jagger, Lady Gaga i Pedro Pascal?
Zašto su se okupili Mick Jagger, Lady Gaga i Pedro Pascal?

Zašto su se okupili Mick Jagger,
Lady Gaga i Pedro Pascal?

Čuvana američka TV emisija Saturday Night Live ove jeseni – tačnije, prošle subote – otpočela je svoju 49. sezonu. Kao i uvek, domaćini i muzički gosti su neke od najvećih zvezda današnjice, pa je tako na otvaranju sezone emisiju vodila Ice Spice, a Taylor Swift je iznenadila sve pojavivši se da najavi jedan od koleginičinih izvođenja. Minule subote SNL je nastavio u sličnom maniru, pa je Bad Bunny vodio i nastupao, a gosti iznenađenja bili su (ni manje ni više) nego Mick Jagger, Lady Gaga i Pedro Pascal.

Holivudski glumac kubanskog porekla Pedro Pascal prošle sezone bio je jedan od domaćina, na oduševljenje tada euforične publike, s obzirom da je Pedro tih dana bio u žiži javnosti zahvaljujući svojim filmskim i TV projektima. Stoga, iako nije bilo najavljeno, njegovo pojavljivanje tokom Benitovog monologa (a onda i pred pesmu Monaco) verovatno je najmanje iznenadilo. Uz Bad Bunnyja, Pedro se kasnije pojavio u jednom od skečeva, koji su glavni deo svake SNL epizode.

Ipak, ono što niko nije mogao ni da pretpostavi jeste da bi Lady Gaga mogla da se pojavi tokom večeri. Međutim, i to se desilo, kada je pevačica ushićeno najavila – i to na španskom – Bad Bunnyjevo izvođenje pesme Un Preview sa novog albuma nadie sabe lo que va a pasar mañana.

Mick, what are you doing here

Konačno, ali ništa manje važno – i iznenađujuće – bilo je pojavljivanje čuvenog britanskog pevača. Mick Jagger pridružio se Bad Bunnyju u dva skeča, najpre u kostimu meksičkog oca, kada su rekreirali scenu iz čuvenih latinoameričkih telenovela. Potom je Mick iznenadio još jednom, pojavivši se kao monahinja u drugoj sekvenci komičarskog TV programa. The Rolling Stones su, inače, prošle nedelje objavili novi studijski album, a sada kruže glasine da bi na turneji mogli da posete i naše krajeve.

Foto: x.com (@popcrave) / Profimedia

Učitati još
Zatvori