Love at first sight: Romantična komedija kakvu smo dugo čekali
Love at first sight: Romantična komedija kakvu smo dugo čekali

Love at first sight: Romantična
komedija kakvu smo dugo čekali

Filmovi nove generacije retko kad sadrže šmek stare dobre romantične komedije. Sa dolaskom woke kulture kinematografska izdanja imaju tendenciju da budu realnija i samim tim više relatable, iako je zapravo prava čar rom-com žanra da nam pruži dva sata čiste fikcije u kojoj besramno uživamo. Ipak, nekada nas stvaran život izvesnim spletom okolnosti iznenadi pa neke priče zaista dobiju epitet filmske.

Nov naslov na Netflix platformi glasi Love at first sight, a cela priča (naravno) počinje jednim slučajnim susretom.

Love at first sight

Ako vam se glavna glumica čini poznato – gledali ste je u drugoj White Lotus sezoni, u ulozi koju je brilijantno odigrala. Haley Lu Richardson sjajan je izbor jer nam je njen lik dovoljno poznat, ali istovremeno dovoljno svež.

Plot twist kreće na letu iz Njujorka za London, gde se glavni protagonisti sreću i započinju svoju priču, gde će se za manje od 7 sati leta zaljubiti jedno u drugo.

“100.000 letova u jednom danu, 6.000.000 putnika. Jedna (prava) konekcija.”

Verovatnoća da na ovaj način sretnete svoju srodnu dušu je ravna čudu ali – postoje priče koje nas nekada demantuju. Scenario dolazi iz studija koji stoji iza filma To all the boys I’ve loved before, a to je definitivno bio cheesy but cool film koji smo voleli.

Love at first sight je najgledanije filmsko ostvarenje na platformi Netflix u protekloj nedelji, pogledajte ga pa zaključite da li je zaista worth the hype.

Učitati još
Zatvori