Lindsay Lohan se vratila glumi, a njen novi film stiže na Netflix u novembru
Lindsay Lohan se vratila glumi, a njen novi film stiže na Netflix u novembru

Lindsay Lohan se vratila glumi, a njen novi
film stiže na Netflix u novembru

Leto još nije gotovo, a mi vas polako spremamo za jednu božićnu dramu. Naime, Lindsay Lohan se vratila glumi, a mi jedva čekamo da gledamo njen novi film koji će premijeru imati 10. novembra. Falling for Christmas je jedna zabavna ljubavna priča, a više otkrivamo u narednim redovima.

Svima nam je na listi kultnih tinejdžerskih favorita njen poznati film Mean Girls, a Lindsay je poslednje dve dekade imala pravi rolekoster u privatnom životu, kao i kad je karijera u pitanju. Počela je da glumi već sa 10 godina, a kritičari su smatrali da je imala veliki potencijal.

Ove godine se udala, a sa kompanijom Netlflix potpisala je da će glumiti u dva njihova filmska ostvarenja. Čini nam se da je konačno krenulo u životu, i radujemo se što se opet vratila glumi. Takodje, od nedavno ima i svoj podcast, koji možete pratiti na njenom instagram profilu.

Netlflix
@lindsaylohan

Plot twist filma je sledeći: Lindsay glumi sveže verenu, bogatu naslednicu koja odlazi na skijanje. Tamo se dešava pad, iznenadno gubljenje pamćenja i upoznavanje vlasnika hotela koji preuzima brigu o njoj. Pretpostavljamo da će se izmedju njih roditi simpatije, kao i da se to njenom vereniku neće dopasti.

Klasik limunada film pred Božić, kada želite da se isključite i odgledate sadržaj sa kojim ne možete da se rilejtujete. Ali, nekad su ovo savršeni filmovi za predah od stresa i umora. Napravite svoj omiljeni snack, skuvajte čaj i 10. novembra pustite play. Podsetićemo vas!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori