Kriminalistički dokumentarci koje ćemo gledati ovog meseca
Kriminalistički dokumentarci koje ćemo gledati ovog meseca

Kriminalistički dokumentarci koje
ćemo gledati ovog meseca

Znate kako kažu, devojke vole da se opuste uz dobre krimi dokumentarne serije i filmove. Stoga, evo koji kriminalistički dokumentarci se nalaze na našoj ovomesečnoj listi.

True Crime Story: It Couldn’t Happen Here

Advokat Hilarie Burton Morgan posećuje male gradove u nastojanju da rasvetli slučaje ubistva. Kriminalistička serija True Crime Story: It Couldn’t Happen Here broji osam epizoda i prikazuje na koji način kriminal utiče na ruralne zajednice i njihove pravosudne sisteme

The Anthrax Attacks

Dokumentarac The Anthrax Attacks govori o tragediji koja je zadesila Sjedinjene Američke Države 11. septembra. Nekoliko dana nakon napada stižu pisma koja sadrže smrtonosne spore antraksa. Panika vlada, a FBI započinje svoju istragu.

Sins of Our Mother

Dokumentarna serija u tri dela govori o majci troje dece koja je optužena za zaveru u slučaju ubistva njenog četvrog muža, supruge petog muža i njene dvoje najmlađe dece. Nakon što deca su deca Lori Vallow nestala, potraga za njima otkriva trag sumnjivih smrti, apokaliptičkih verovanja – i ubistava. Serija pruža uvid u istoriju porodice koju otkriva poslednji preživeli sin Lori.

Skandal! Bringing Down Wirecard

Novinar Finantial Times-a nudi svoju insajdersku priču iz perioda šestogodišnje istrage nemačke kompanije Wirecard. Dan McCrum otkriva kako je kompanija bila umešana u u jedan od najvećih finansijskih zločina koji se ikada dogodio.

The Real Bling Ring: Hollywood Heist

Dokumentarac The Real Bling Ring: Hollywood Heist priča priču o tinejdžerima koju su su uhapšeni zbog krađe iz domova slavnih. U dokumentarnoj seriji dvoje tadašnjih tinejdžera Alexis Haines i Nick Norgo objašnjavaju svoju stranu priče. Takođe, intervjuisani su i Audrina Patridge and Perez Hilton.

Pročitali ste koji su se to kriminalistički dokumentarci našli kao naš prvi izbor za mesec septembar. Koji je vaš favorit?

Učitati još
Zatvori