Kate Winslet i Hugh Grant u novoj mini seriji „Režim“ koju nestrpljivo iščekujemo
Kate Winslet i Hugh Grant u novoj mini seriji „Režim“ koju nestrpljivo iščekujemo

Kate Winslet i Hugh Grant u novoj mini seriji „Režim“ koju nestrpljivo iščekujemo

Mračno komična serija od šest epizoda Režim (The Regime), priča o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji počinje da se raspada. Sa elementima intrige, misterije, ali i konkretnih zapleta, a sa dobitnicom Oskara Kate Winslet u glavnoj ulozi, pretenduje da postane jedna od onih serija čiju svaku narednu epizodu ćemo nestpljivo iščekivati. Za one koji imaju kampanjski pristup gledanja, to bi značilo da će ovo biti jedna od onih serija koja se gleda u cugu. Šta nam donosi nova mini serija Režim i kada se očekuje premijera, saznajemo u nastavku.

Režim.

Nakon što neko vreme nije izlazila iz palate, kancelarka Elena Vernham (Kate Winslet) postala je paranoična i nestabilna kada se okrenula nestabilnom vojniku, Herbertu Zubaku (Matthias Schoenaerts), kao čoveku od poverenja. Kako Zubakov uticaj na kancelarku nastavlja da raste, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom i palate i zemlje oko nje.

U seriji glume Kete Winslet, Matthias Schoenaerts, Gion Galien, Andrea Riseborough, Marta Plimpton i Hugh Grant. Izvršni producenti su Will Trace, koji je ujedno i autor i scenarista, Frenck Rich, Tracy Savard, Kate Winslet, Steven Fris i Jessica Hobbs. Reditelji su Steven Fris i Jessica Hobbs, a scenaristi Set Rajs, Sara DeLape, Gary Shteyngart, Jen Spyra i Juli Viner.

Premijera nove HBO Original mini serije Režim (The Regime), sa dobitnicom Oskara Kate Winslet u glavnoj ulozi, biće 4. marta na HBO Max striming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti istog dana u 20:00.

Foto: Warner Bros Discovery, HBO.

Učitati još
Zatvori