Jacob Elordi ima dvojnika i on glumi u španskoj seriji koju morate da pogledate
Jacob Elordi ima dvojnika i on glumi u španskoj seriji koju morate da pogledate

Jacob Elordi ima dvojnika i on glumi u
španskoj seriji koju morate da pogledate

Netflix platforma od letos bogatija je za špansku visokobudžetnu seriju ‘A perfect story’ rađenu po istoimenoj knjizi koju je napisala Elísabet Benavent. Mladi par upoznaje se pod specifičnim okolnostima, dok su oboje u romantičnim vezama, ali nesrećnim. Sjajna produkcija omogućila nam je prelepe kadrove sa grčke obale, a radnja je smeštena u (sasvim dovoljnih) pet epizoda. Ovaj rom-com nudi nam dva potencijalna kraja i šalje važnu poruku, a glavne uloge tumače Anna Castilo i Álvaro Mel.

Španski Jacob Elordi

Perspektivni španski glumac Álvaro Mel pljunuti je Jacob Elordi, a nakon uloge u ovoj mini seriji postao je velika zvezda u Evropi. Sličnost sa australijskim glumcem je u nekim kadrovima neverovatna, a Álvaro je za ovu ulogu nosio specifičnu dužinu kose koja je doprinela njegovom detinjastom pogledu na svet, na kojem je praktično baziran ceo njegov lik.

Kako to obično biva, uz veliku popularnost dolaze i veliki ugovori, pa je ovaj španski glumac za kratko vreme postao brend ambasador svetskih modnih kuća kao što su Tommy Hilfiger, Bulgari i Louis Vuitton. Menjanje imidža kroz uloge donelo mu je veliki broj fanova van rodne Španije, a samim tim je idealan kao zaštitno lice mnogih brendova, dok ga na Instagramu prati skoro 1.500.000 ljudi.

Add to your watchlist

Serija Un cuento perfecto bila je u top 10 najgledanijih na svetu u nedelji kada je izašla, a ovih pet epizoda sa beskrajno šarmantnim glumcima ulepšaće van predstojeći vikend ukoliko tražite reality escape na par sati.

Bogata, ali pomalo introvertna naslednica beži sa svog venčanja i nedugo zatim započinje ljubavnu priču sa konobarom/cvećarom koji ima jedan cilj – a to je da svoju bivšu devojku napravi ljubomornom. Par iz prijateljskog u jednom momentu uplivava u (komplikovan) ljubavni odnos, a rasplet od dva potencijalna kraja čeka vas na Netflix-u.

Učitati još
Zatvori