Pogledajte trailer za film Not Okay sa Zoey Deutch i Dylanom O’Brienom u glavnim ulogama
Pogledajte trailer za film Not Okay sa Zoey Deutch i Dylanom O’Brienom u glavnim ulogama

Pogledajte trailer za film Not Okay sa Zoey Deutch i Dylanom O’Brienom u glavnim ulogama

Čini nam se da nam u narednom periodu stiže zaista dosta filmova koje nestrpljivo čekamo da vidimo, a nedavno je izašao trailer za film kom se radujemo već neko vreme. U pitanju je mračna romantična komedija koja se susreće važnim kulturološkim motivima Not Okay.

@quinnshephardofficial

Važna kulturološka tema u filmu Not Okay

Napisan i režiran od strane Quinn Shephard, Not Okay je pravi horor film za milenijalce, koji na satiričan način prikazuje naše zavisnosti od društvenih medija i koliko daleko možemo da idemo da ostanemo na vrhu.

Film prati ambicioznu mladu ženu Danni Sanders (Zoey Deutch), pisca bez cilja bez prijatelja, bez romantičnih perspektiva i – što je najgore – bez pratilaca. Lažira putovanje u Pariz u nadi da će povećati svoj uticaj na društvenim mrežama, ali u trenutku kada grad zadesi zastrašujući incident, Danni upada u laž veću nego što je zamišljala. Vraća se kao „heroj“ preživelog napada, pomoću čega pronalazi slavu, pa čak i čoveka svojih snova Colina (Dylan O’Brien). Danni konačno ima život i publiku koju je oduvek želela, ali ubrzo saznaje da online slava ima strašnu cenu.

Our favorite eye candy

Ogorman hype oko filma nastao je još krajem prošle godine, kada su procurele slike glumaca sa snimanja na setu. Dobro, možda mislimo isključivo na novi izgled Dylana O’Briena koji je bio prava poslastica za oči svakog fana, nama kultne, serije Teen Wolf. Informacija da nas očekuje film koji nastavlja dešavanja originalne serije takođe nas je obradovala, iako se nažalost u njemu neće naći O’Brien.

Na slikama sa seta filma Not Okay smo glumca prvi put videli u novom izblajhanom izdanju prekrivenog u tetovažama, nešto što nismo znali da nam je bilo potrebno sve dok to nismo dobili. Felling very #blessed.

Kada možemo da očekujemo izlazak filma?

Na veliku radost svih nas koji nestrpljivo čekamo izlazak filma, biće dostupan publici već 29. jula. Pogledajte još neke slike iz filma, kao i sam trailer koji je nedavno izašao da dobijete bolju ideju onoga što nas čeka sledeće nedelje.

@notokaymovie

Foto: IMDB, Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori