Instagram nalog koji povezuje filmska ostvarenja sa knjigama kojima su inspirisana
Instagram nalog koji povezuje filmska ostvarenja sa knjigama kojima su inspirisana

Instagram nalog koji povezuje filmska ostvarenja sa knjigama kojima su inspirisana

Nastao još 2017. godine, Instagram nalog books.in.films okupio je blizu milion ljudi oko jedne stvari. Kako i sam naziv aludira, situacijama u filmovima koje su inspirisane poznatim i onim manje poznatim književnim delima. Koncept samog Instagram naloga je veoma jednostavan. Mimovi, kolaži, jedinstveni opisi, sve su ovo načini komunikacije books.in.films naloga. Bez obzira na to koliki ste ljubitelj filmova i knjiga, verujemo da će vas određeni postovi ispirisati, nadahnuti i zabaviti. Nadamo se da ćete u više navrata, isto kao i mi, ostati u čudu kad saznate koje su to kultne scene nastale upravo zahvaljujući nekom piscu i njegovom delu. Ovo je definitivno nalog koji će vam držati pažnju na više načina.

DOJAVE STIŽU IZ ČITAVOG SVETA

Jasno je da jedna ili manja grupa osoba ne može da pročita i odgleda toliko knjiga i filmova kako bi ih povezala u tolikoj količini. Dojave ovom Instagram nalogu, naime, stižu iz čitavog sveta. Tačnije, ukoliko znate za ili sumnjate u to da su određene scene iz filmova inspirisane knjigom, možete i sami da pošaljete dojavu. Ova zajednica je svakim danom sve veća, a trenutno je za razliku od sličnih Instagram naloga ovaj najpopularniji. Sa oko hiljadu i po objava koliko trenutno broje, možete pristupiti velikoj bazi informacija ukoliko vas ova tema zanima.

Takođe, books.in.films može predstavljati odličan izvor inspiracije za vašu sledeću knjigu ili film. Pored toga, ovaj nalog će vam sigurno upotpuniti slobodno vreme, pomoći da se prisetite omiljenih scena iz filmova, a tu je i naravno momenat u kom je preporuka knjiga na možda najvišem nivou. Saznajte koje knjige su određeni likovi iz filmova držali u rukama ili čitali. Odaberite tako novi naslov za sebe.

Ukoliko ste očekivali da će se ovaj Instagram nalog baviti samo starijim književnim delima i filmovima, prevarili ste se. Imate šansu da saznate, ili da i sami dojavite kada u novim filmskim ostvarenjima prepoznate scenu inspirisanu knjigom. Ljubitelji crtanih filmova, stripova i drugih alternativnih medija, na ovoj Instagram stranici možete pronaći i kontent za sebe. Ukoliko nas pitate, ovo je definitivno Instagram nalog vredan pažnje.

Učitati još
Zatvori