Imamo prvi pogled u dugoiščekivani film „My Policeman“
Imamo prvi pogled u dugoiščekivani film „My Policeman“

Imamo prvi pogled u dugoiščekivani film
„My Policeman“

Nakon filmskog debija u Dunkirku, Harry Styles, osim muzičkog sveta polako je počeo da osvaja i svet filma. Zvanično je potvrđeno kako ćemo ga gledati na platnu u dva filma ove jeseni. Prvi je psihološki triler „Don’t Worry Darling“ u režiji Olivie Wilde koji nam u bioskope stiže 23. septembra. „Don’t Worry Darling“ već sada se nametnuo impresivnom glumačkom postavom, a prvi trailer nas je toliko oduševio da jedva čekamo početak jeseni. Osim „Don’t Worry Darling“, u kojem Harry Styles ima jednu od glavnih uloga, stiže nam i „My Policeman“.

My Policeman – film koji željno iščekujemo

„My Policeman“ je film snimljen po istoimenom romanu autora Bethana Robertsa. Glavnu glumačku postavu čine Harry Styles, Emma Corrin i David Dawson. Radnja prati mladog policajca Toma (Harry Styles) koji pokušava da uravnoteži svoj brak s Marion (Emma Corrin) i svoju, tada ilegalnu romantičnu vezu, s Patrickom (David Dawson). Iako je vreme radnje smešteno u 1950-te postoji i time jump koji nas vodi u 1990-te. Film je u režiji Michaela Grandagea, a u bioskope stiže 21. oktobra.

Juče smo na Twitteru imali prilike da vidimo prvi uvid u film. Prime Video, koji je zadužen za samu produkciju filma, objavio je dve slike na kojima možemo videti ljubavni trio. Jedno je sigurno, jedva čekamo početak jeseni jer nam on donosi dva filma koja željno iščekujemo!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori