Nicole Kidman i Liev Schreiber u predstojećoj Netflix mini seriji „The Perfect Couple“
Nicole Kidman i Liev Schreiber u predstojećoj Netflix mini seriji „The Perfect Couple“

Nicole Kidman i Liev Schreiber u predstojećoj Netflix mini seriji „The Perfect Couple“

Predstojeća Netflix mini serija The Perfect Couple pronašla je svoju zvaničnu glumačku ekipu. TV adaptacija istoimenog romana Elin Hilderbrand podrazumeva šest epizoda od sat vremena, a produkcija je planirana da počne već ovog meseca.

Nicole Kidman
Liev Schreiber

The Perfect Couple – O čemu se radi?

Radnja prati Ameliu Sacks koja se sprema da se uda za jednu od najbogatijih porodica u Nantaketu. Njena nezadovoljna buduća svekrva, ujedno i poznati romanopisac Greer Garrison Winbury, nije štedela novca u planiranju onoga što obećava da će biti najprestižnije venčanje sezone, sve dok se mrtvo telo ne pojavi na plaži. Odjednom, tajne isplivavaju, postavlja se istraga naizgled prepisana sa stranica Greerovih romana, a svi su osumljičeni.

Ko glumi?

Glavne uloge pripale su Nicole Kidman, Eve Hewson, Billy Howleu i Liev Schreiberu, dok u ostatak glumačke ekipe podrazumeva glumce kao što su Dakota Fanning, Meghann Fahy, Ishaan Khattar, Jack Reynor, Mia Isac i drugi.

Takođe, prošlog meseca je objavljeno da će dobitnica prestižnih Oscar i Emmy nagrada, rediteljka Susanne Bier, režirati i biti izvršni producent svih šest epizoda.

Eve Hewson
Dakota Fanning

Kako je objavljeno, početak produkcije je planiran već od ovog meseca i odvijaće se u Masačusetsu u Sjedinjenim Američkim Državama. Završetak snimanja je predviđen za jun ove godine, dok seriju na Netflix striming platformi možemo očekivati krajem godine ili početkom naredne.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori