Legendaran lik Georgine Sparks vraća se u drugoj sezoni nove Gossip Girl serije
Legendaran lik Georgine Sparks vraća se u drugoj sezoni nove Gossip Girl serije

Legendaran lik Georgine Sparks vraća se u
drugoj sezoni nove Gossip Girl serije

Vraćamo se na Upper East Side, i imamo osećaj da će upravo postati dosta umršenije. Legendaran lik Georgine Sparks vraća se u drugoj sezoni nove Gossip Girl serije. Nakon velikog broja spekulacija i suptilnih naznaka u prvoj sezoni da će ovo uslediti, HBO je zvanično potvrdio povratak glumice Michelle Trachtenberg u svom originalnom liku, što je ona zatim potvrdila na svom Instagram profilu.

The bit*ch is back 

Iako ne znamo šta nam tačno Georgina Sparks sprema, sigurni smo da će ovaj ikoničan lik doneti preko potrebnog podmuklog ponašanja u drugoj sezoni nove Gossip Girl serije. 

Ono što je donela u originalnu seriju bila je anarhija“, kaže izvršni producent Josh Safran. „Ona je anarhista. Uradiće sve i iz bilo kog razloga koji odluči. Tako da smo tu energiju doneli u prvu emisiju, a onda smo tu energiju vratili u ovu.”

Georgina Sparks je bila značajan sporedni lik u originalnoj seriji, i umnogome je doprinela u nekoliko najskandaloznijih zapleta u seriji. Jedan od kojih je ubedjivanje Dana Humphreya da je on otac njenog sina Mila, koji je jedan od redovnih likova u novoj verziju serije. Što je još u prvoj sezoni nagoveštavalo ponovni povratak lika Georgine Sparks.

”Ona je ista, i to je ono što mislim da je tako zabavno, da je Michele starija, svi smo stariji, Georgina je starija, ali ima potpuno istu energiju. Ona je van vremena”, dodaje producent Josh Safran.

Druga sezona Gossip Girl reboot serije premijerno će biti prikazana 1. decembra na HBO Max streaming platformi.

Foto: IMDB

Učitati još
Zatvori