Extrapolations: Nova apokaliptična serija uskoro na Apple TV+
Extrapolations: Nova apokaliptična serija uskoro na Apple TV+

Extrapolations: Nova apokaliptična
serija uskoro na Apple TV+

Za sve ljubitelje apokaliptičnih serija i filmova imamo jedan odličan i potpuno svež predlog, serija Extrapolations stiže na Apple TV+ sedamnaestog marta ove godine, režisera Scotta Z. Burnsa, prethodno proslavljenog po ostvarenjima The Report (2019) i Side Effects (2013).

promo instagram: @digitaldigestnetwork

Radnja serije

Veoma aktuelna tema današnjice, klimatske promene, veštačka inteligencija, zagađenje vazduha i situacija u kojoj se „planeta menja brže od čovečanstva“. Zvuči primamljivo? Naravno. Sve su ovo teme o kojima se već uveliko polemiše u društvu, a koga ne bi zanimala ekranizacija krajnjeg ishoda stvari koje uporno ignorišemo?

Pored glavne okosnice serije koja se oslanja na, uslovno rečeno, propast sveta, radnja je upotpunjena ljubavnim i poslovnim pričama međusobno isprepletanih tako da čitavu apokaliptičnu atmosferu serije dovedu na još viši nivo.

Pitanje koje će pratiti čitavu radnju serije, po rečima režisera jeste, da li smo dovoljno hrabri da postanemo rešenje za sopstvenu propast pre nego što bude prekasno?

promo instagram: @eiizagonzallez
promo instagram: @eiizagonzallez

Trailer

Trailer za seriju objavljen je pre dva dana na zvaničnom youtube kanalu Apple TV-a, a od tada broji 1.32 miliona pregleda i 9.4 hiljade lajkova. Šta nam to govori osim da će serija verovatno doživeti veliku popularnost na ovoj platformi. Ruku na srce, malo nam je nedostajao ovaj žanr, te verujemo da ćemo biti prvi u redu u momentu kada serija bude dostupna za gledanje.

Vama ostavljamo da pogledate trailer za seriju i procenite sami da li ćete joj pokloniti svoje slobodno vreme.

Glumačka postava

U javnosti već spekuliše o novom ostvarenju Scotta Z. Burnsa ali to nije samo zbog interesantne priče koju njegova nova serija donosi na male ekrane. Naime, Scott je uspeo da okupi neke od najvećih imena američke kinematografije među kojima su: Eiza González, Tobey Maguire, Meryl Streep, Edward Norton, Sienna Miller, Kit Harington.

O ozbiljnosti nekog dela svakako govore i glumci koji su odabrani da rade na projektu, a obzirom na to da su gore pomenuta imena jedna od uticajnijih u novijoj kinematografskoj istoriji (pored Meryl Streep koja važi za najveću zvezdu na setu), verujemo da će fanovi glumaca jedva čekati da vide omiljene likove u novim ulogama.

promo instagram: @premierefr
promo instagram: @premierefr

Do premijere serije ostalo je tačno mesec dana, a mi vam savetujemo da ovaj datum upamtite i rezervišete za Extrapolations. Ova godina svakako je počela odličnim serijama od kojih ne znamo da kažemo koja se više istakla, te se nadamo da nas ni Scott Z. Burns neće razočarati.

U svakom slučaju, prašina oko ove serije se već podigla što je za sam početak sasvim dovoljno da osetimo dozu hajpa.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori