Dočekali smo zvaničan teaser treće sezone popularne serije Lupin 
Dočekali smo zvaničan teaser treće sezone popularne serije Lupin 

Dočekali smo zvaničan teaser
treće sezone popularne serije Lupin 

Netflixov uspešan serijal – francuski triler Lupin dobio je svoj zvaničan teaser i gledaocima otkrio kakve nas napetosti čekaju u trećoj sezoni uzbudljive serije. Iako nisu otkrili kada tačno sezona stiže, uspeli su prilično da nas zainteresuju za radnji. Nova sezona serije o pljački mogla bi osvojiti srca gledatelja po treći put.

Lupin – napeta serija čiji nastavci uskoro stižu

Prisetimo se, Lupin je serija koja je bazirana na kultnoj francuskoj knjizi Mauricea Leblanca o Arsenu Lupinu – lopovu i majstoru prerušavanja. Glavni lik Assane Diop u prvoj sezoni organizuje pljačku ogrlice Marije Antoanete iz muzeja Louvre. Kasnije saznajemo kako je ta pljačka zapravo osveta Assaneovog oca. Otac je prije 20 godina bio optužen za zločin koji nije počinio. Kombinacija napetosti, neizvesnosti i šarmantnog i interesantnog lika Assanea ostavila nas je u finalu druge sezone u kojem se on napokon osvećuje Hubertu Pellegriniju koji je u prošlosti smestio njegovom ocu. Upravo je kraj 2. sezone zapravo i početak treće koja nam stiže.

nova-sezona-serije-Lupin

A šta nas čeka u ovoj sezoni?

U trećoj sezoni Assane se skriva i pokušava da nauči da živi daleko od svoje žene i sina što mu jako teško pada. Zbog patnje se ipak odlučuje da se vrati u Pariz kako bi im predložio da napuste Francusku i započnu novi život negde drugde. Taj povratak probudiće duhove prošlosti i preokrenuti njegov plan naglavačke. Postaće glavna meta u Parizu, a njegova sposobnost prerušavanja doći će do izražaja više nego ikada. Hoće li Assane u tome uspeti ili će ipak biti uhvaćen, ostaje nam da vidimo. Jedva čekamo da sezona napokon stigne i da uživamo u novim napetim nastavcima.

Do tada uživajte u zvaničnom teaseru.

Foto: IMDb, YouTube

Tekst preuzet sa Journal.hr 

Učitati još
Zatvori