Disney mjuzikl ‘Mala sirena’ uskoro stiže u bioskope, evo šta smo saznali
Disney mjuzikl ‘Mala sirena’ uskoro stiže u bioskope, evo šta smo saznali

Disney mjuzikl ‘Mala sirena’ uskoro stiže u bioskope, evo šta smo saznali

Remake jednog od omiljenih Disney crtanih filmova stiže u bioskope 26. maja naredne godine. Glavnu ulogu u muzičkoj fantaziji Mala sirena tumači američka glumica i pevačica Halle BaileyFilm je režirao Rob Marshall, reditelj koji je poznat po svom brodvejskom mjuziklu Chicago. Takođe, Marshall je režirao i remake film Mary Poppins Returns.

Profimedia

Nedavno je izašla najava za filmsko ostvarenje Mala sirena u kojem imamo priliku da vidimo Halle u ulozi omiljene sirene Ariele. Na snimku je prikazana scena kada mala sirena priželjkuje da bude tamo gde su ljudi dok peva pesmu Part of Your World iz ultimativnog Disney animiranog klasika iz 1989. godine. Takođe, imaćemo priliku da čujemo i neke nove pesme poput onih koje su pripremili Lin-Manuel Miranda i Alan Menken.

Profimedia

Glumački ekipu upotpuniće i Melissa McCarthy u ulozi omiljene morske zlice Ursule, kao i Javier Bardem koji tumači lik kralja Tritona. Šarmantnog izabranika male sirene princa Erica glumi britanski glumac Jonah Hauer-King

Glasove su pozajmili mladi kanadski glumac Jacob Tremblay ribici Flounder i američki reper i glumac Daveed Diggs crvenoj krabi Sebastian. Komičarka Awkwafina glas je pozajmila galebu i samoproklamovanom stručnjaku za ljudske stvari – Scuttle.

U nastavku teksta pogledajte najavni video.

Foto: The Little Mermaid Offical Logo, Profimedia, Youtube, Instagram @royltipsy

Učitati još
Zatvori