„Dark Matter“ – uskoro stiže nova Sci-Fi serija
„Dark Matter“ – uskoro stiže nova Sci-Fi serija

„Dark Matter“ – uskoro
stiže nova Sci-Fi serija

Svaka sezona donosi raznolik sadržaj. Tako je i aktuelno proleće ispunjeno brojnim novitetima, dok u najiščekivanije naslove prvenstveno ubrajamo Dark Matter. Reč je o seriji iz sci-fžanra, a premijera je zakazana za 8. maj na platformi Apple TV+.

Osim intrigantne premise, ova serija poseduje još jedan adut – vrhunsku glumačku ekipu, koju predvode slavne holivudske glumice Jennifer Connelly i Alice Braga.

O čemu se radi?

Serija Dark Matter ekranizovana je prema istoimenom bestseller romanu američkog književnika Blakea Croucha. Kako poslednjih godina scifi žanr u kontinuitetu privlači veliki broj gledalaca, pretpostavljamo da će i ovaj naslov postati pravi hit – a premisa je sledeća…

U fokusu se nalazi Jason Dessen, profesor fizike na koledžu, koji živi sa suprugom i sinom u Čikagu. Njegova mirna svakodnevica menja se onog momenta kad postane deo naučnog istraživanja. Tako glavni junak neočekivano dospeva unutar vremenske petlje. Pored toga, Jasson biva primoran da se izbori sa unutrašnjim strahovima, a nepoznata, i naizgled, nepobediva mračna sila preti da ga u potpunosti uništi. Da li je novi svet samo plod mašte ili je fizičar poslat u alternativni univerzum s određenom namerom – odgovore ćemo dobiti 8. maja.

Glavne uloge

Osim Jennifer Connelly i Alice Brage, preostale uloge tumače Joel Edgerton, koji će oteloviti naslovnog junaka Jasona Dessena, i Oakes Fegley. Scenario potpisuje autor istoimene  knjige, Blake Crouch, dok su za režiju bili zaduženi Jakob Verbruggen i Roxann Dawson. Serija će se sastojati od devet epizoda. U nastavku donosimo trailer.

Učitati još
Zatvori