Cameron Diaz: Miljenica publike se konačno vraća na filmski set a prste je umešao i Netflix
Cameron Diaz: Miljenica publike se konačno vraća na filmski set a prste je umešao i Netflix

Cameron Diaz: Miljenica publike se konačno vraća na filmski set a prste je umešao i Netflix

Its’ official: Cameron Diaz snima novi film! Svi fanovi ove neodoljivo harizmatične glumice bili su očajni nakon izjave da više ne želi da se vraća glumi. Nakon što je više od pola života posvetila javnom poslu, Cameron je 2019. godine izjavila za magazin In Style da smatra da je sasvim OK da uzme vreme za sebe i reorganizuje svoj život. Te iste godine ostvarila se u ulozi majke kojoj se tada u potpunosti posvetila.

Dve godine kasnije dala je intervju Jimmy Fallon-u i izjavila da je odgajanje sina Radixa u potpunosti ispunjava. Ipak, rešila je da da priliku projektu za koji smatra da je kvalitetan i vredan njenog odlaganja konačnog povlačenja iz sveta glume.

Prognoze njenog povratka na veliko platno bile su minimalne, barem do juče. Njen glumački partner iz ostvarenja Annie, Jamie Foxx, na svom twitteru objavio je snimak telefonskog razgovora u kojem se potvrdjuje njen zvanični povratak na filmski set. Film u kojem će  glumiti simbolično se zove “Back in action” a Netflix stoji iza celokuplne produkcijske postavke.

 

U telefonskom razgovoru Jamie je spojio Cameron sa Tom Brady-jem kako bi joj dao savet o “povlačenju iz penzije”. Tom je isto tako najavio svoj odlazak iz sporta da bi se par meseci kasnije ipak vratio da igra i to za drugi tim. Jamie se našalio kako bi baš Tom imao idealan savet za Cameron za pripremu  “poništenja” dugo najavljivanog penzionisanja od glume. Oskarovac je inače poznat po tome da voli da diže dobru atmosferu u svojoj filmskoj ekipi i motiviše kolege da daju maksimum.

Ako ste voleli Cameron Diaz u svim ulogama (nama je omiljena u The Holiday) onda se sigurno radujete ovim vestima. Početak snimanja ovog Netflix ostvarenja zakazan je za jesen a mi jedva čekamo da vidimo plavokosu glumicu u novoj glavnoj ulozi!

 

Photo: Profimedia; instagram

Učitati još
Zatvori