Brad Pitt i Margot Robbie spremaju nam novo filmsko ostvarenje ‘Babylon’
Brad Pitt i Margot Robbie spremaju nam novo filmsko ostvarenje ‘Babylon’

Brad Pitt i Margot Robbie spremaju nam novo filmsko ostvarenje ‘Babylon’

Atraktivan glumački duo Brad Pitt i Margot Robbie snimili su novo filmsko ostvarenje Babylon koje nas vraća u period zlatnog dobra Holivuda. Film je režirao nagrađivani reditelj Damien Chazelle koji moderne filmske zvezde pretvara u njihove klasične ekvivalente iz dvadesetih godina prošlog veka.

@vanityfair

Brad Pitt i Margot Robbie igraju izmišljene likove koji spajaju karakteristike stvarnih istorijskih ličnosti. Brad Pitt tumači ulogu Jacka Conrada koji je inspirisan ljudima poput Johna Gilberta, Clarka Gablea i Douglasa Fairbanksa. Sa druge strane, glumica Margot Robbie svoj lik Nellie LaRoy zasniva na ličnostima kao što su Clara Bow, Jeanne Eagels, Joan Crawford i Alma Rubens.

Ako ste se zapitali šta to današnje filmske zvezde izdvaja u odnosu na prave glumačke klasike, odgovor je jednostavan – ništa. Barem ne u ostvarenju američkog reditelja, producenta i scenariste Damiena Chazellea.

film 2023

Film Babylon predstavlja prvi dugometražni film Chazellea nakon ostvarenja First Man iz 2018. godine. Glumačku postavu dopunjuje mladi Diego Calva koji tumači lik Mannya Torresa. Holivudski autsajder koji predstavlja gledište publike. Takođe, u filmu će se naći i glumci Jovan Adepo, Li Jun Li, Jean Smart i Tobey Maguire.

@vanityfair

Donosimo vam prve ekskluzivne fotografije iz filmskog ostvarenja Babylon koje možete da pogledate u nastavku teksta.

Film Babylon stiže u bioskope krajem godine.

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori