Brad Pitt neće voziti Formulu 1, ali…
Brad Pitt neće voziti Formulu 1, ali…

Brad Pitt neće voziti
Formulu 1, ali…

Nakon prvih govorkanja u vezi sa novim filmom Brada Pitta o bivšem vozaču koji se ponovo vraća na stazu kako bi se zajedno sa novajlijom tamičio protiv aktuelnog „titana“ sporta, mediji su brže-bolje pohitali i objavili vest da će popularni glumac u svrhe filma voziti Formulu 1 na Silverstonu, stazi na kojoj se održava Velika nagrada Britanije. S obzirom da su informacije bile neproverene, postavlja se pitanje: Šta će Brad Pitt zapravo voziti?

Reč je o modifikovanoj verziji Formule 2 koja zaista vizuelno podseća na bolid Formule 1. Trkački automobil koji će se koristi za vreme snimanja konstruisao je Mercedes.

 

brad pitt

Šta znamo i ne znamo o filmu

Reditelj novog ostvarenja o Formuli 1 je Joseph Kosinski, a producent Jerry Bruckheimer. Zanimljivost? Kosinski je režirao blokbaster Top Gun: Maverick u kojem je trebalo da se pojavi i sedmostruki šampion Formule 1, Lewis Hamilton. Još zanimljivije? Hamilton će se (ovoga puta) naći u ulozi koproducenta koji će ujedno davati smernice scenaristi Ehrenu Krugeru kako bi film bio što autentičniji.

Za sada je poznato da će Brad Pitt tumačiti lik penzionisanog trkača, a da će se pored njega u filmu pojaviti i britanski glumac Damson Idris u ulozi mladog vozača.

Naziv filma ostaje nepoznanica… Možda Pitt Stop?

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori