Bella Hadid imaće svoj dugoočekivani glumački debi u novoj sezoni serije Ramy
Bella Hadid imaće svoj dugoočekivani glumački debi u novoj sezoni serije Ramy

Bella Hadid imaće svoj dugoočekivani
glumački debi u novoj sezoni serije Ramy

Sa modne piste na male ekrane, Bella Hadid imaće svoj dugoočekivani glumački debi. Ovo nije prvi put da vidimo prelazak neke manekenke u svet glume, međutim, sada je red na našeg omiljenog supermodela. Bella Hadid spremna je za ulogu u trećoj sezoni Hulu serije nominovane za Emmy nagradu – Ramy.

Komedija koju je kreirao Ramy Youssef , koji takođe glumi u ovoj pomalo autobiografskoj seriji, prati priču američkog muslimana koji živi u Nju Džersiju i suočava se sa moralnim, duhovnim, društvenim i političkim izazovima.

Ove jeseni Bella Hadid debitovaće kao gostujuća zvezda u ovoj A24 komediji, i to u možda malo neočekivanoj ulozi čudne devojke.

„To je verovatno jedan od najčudnijih scenarija koje smo ikada napisali. I to mnogo govori.“ – Ramy Youssef o ulozi Belle Hadid za časopis GQ

Bellu smo i ranije čuli o njenoj želji da uđe u svet glume, čak je u jednom intervjuu iz 2017. nagovestila da ima ambicije da jednog dana osvoji Oskara. Stoga, ova vest o njenoj prvoj ulozi, naročito onoj koja se bavi portretom američkog muslimana, nije došla kao iznenađenje mnogima od nas. Međutim, jedno je sigurno, a to je da nestrpljivo iščekujemo prvo pojavljivanje ovog supermdela, soon-to-be glumice, na male ekrane.

Bella Hadid i Ramy Youssef

Foto: Profimedia; Instagram.com

Učitati još
Zatvori