Film „A Simple Favor” dobija nastavak – evo šta smo saznali do sada
Film „A Simple Favor” dobija nastavak – evo šta smo saznali do sada

Film „A Simple Favor” dobija nastavak
– evo šta smo saznali do sada

Film A Simple Favor koji je izašao 2018. godine mnogi su sa nestrpljenjem iščekivali. U glavnim ulogama našle su se poznate glumice Blake Lively i Anna Kendrick, a već pri prvom pogledu na opis radnje bilo je jasno da će to biti nešto sasvim novo za njih. Naposletku, film je pojedine razočarao – a druge u potpunosti oduševio. Ipak, drugu kategoriju ljudi obradovaće činjenica da će ovo filmsko ostvarenje uskoro dobiti nastavak.

A Simple Favor – vol. 2

Sredinom prošle nedelje, Amazon MGM Studios i Lionsgate objavili su u saopštenju za medije informaciju kojoj su se mnogi nadali – priča koja je započela u prvom delu fima A Simple Favor će se definitivno nastaviti. Dakle, nakon pet godina, dobićemo produbljenje glavne radnje.

Za sada je poznato da će se u drugom delu sigurno ponovo pojaviti glavne glumice – Anna Kendrick i Blake Lively. Pored njih, očekuje se pojavljivanje još dva glumca, a to su Andrew Rannells i Henry Golding. Kada su u pitanju nova imena, u filmu će se pojaviti i glumica Allison Janney.

Šta je u fokusu prvog filma?

Radnja filma fokusirana je na ženske likove koje tumače glavne glumice. Stephanie (Anna Kendrick) i Emily (Blake Lively) spojila je činjenica da njihovi sinovi idu zajedno u školu. Iako su njihove ličnosti u osnovi sušte suprotnosti, one počinju da provode sve više vremena zajedno sve dok se jednog dana Emily prestane pojavljivati. Tada Stephanie započinje potragu za njom, prvenstveno posredstvom svog food blog-a, i dolazi do misterioznih saznanja o životu svoje najbolje prijateljice koje nije mogla ni da zamisli.

Iako na kraju prvog dela dolazi do raspleta, čini se da će radnja ponovo da se zaplete u drugom delu. On će nas prostorno smestiti u Italiju, a radnja će biti ponovo fokusirana na Emily. Ovaj put, na njeno venčanje sa italijanskim biznismenom koje će biti praćeno različitim (nesrećnim) okolnostima.

Ipak, sa obzirom na to da produkcija kreće tek u narednih nekoliko nedelja, još uvek nije poznat datum premijernog prikazivanja ovog filma. Međutim, poznato je da će on biti dostupan na platformi Prime Video.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori