Bestseleri: knjige za čitanje na plaži
Bestseleri: knjige za čitanje na plaži

Bestseleri: knjige za čitanje na plaži

Život u velikom gradu je kul i uzbudljiv sve dok ne shvatimo da upravo zbog užurbanog tempa često nemamo vremena za dobre knjige. Godišnji odmor, more i plaža odličan su trenutak da nadoknadimo izgubljeno. Ovo su Vulkanovi bestseleri.

Vrtoglavi pad

Triler Vrtoglavi pad Sandre Braun odvešće vas na ludo putovanje prepuno adrenalina, te je zbog toga savršen izbor za izležavanje na plaži. Raj Malet sigurno dostavlja robu na željenu destinaciju. Raj Malet, neustrašivi zaluđenik za avione, dobija zadatak da isporuči misterioznu crnu kutiju izvesnom doktoru Lambertu. Saznajte da li će se Raj i ovoga puta držati samonametnutih pravila: bez mešanja, bez veza, bez ikoga.

Agata

Agata Ane Katrine Boman naizgled je obična životna priča. Doktor Diran nema ni porodicu ni prijatelje. Njegov društveni život svodi se na kratke razgovore s vrednom sekretaricom, madam Sirig. Dani protiču mirno. Sve dok se jednog dana na vratima ne pojavi mlada Nemica Agata. Za ovu  priču kažu da nam pomaže da izađemo na kraj sa usamljenošću.

Američka dinastija

Američka dinastija Ketrin Makgi vodi vas u svet raskošnih balova, elegantnih haljina i naizgled savršenih ličnosti. Svet u kom kruna mora da pobedi, uvek, čak i kad osećaj dužnosti i odricanja počne sve više da guši. Intrigantna priča o kraljevskim lozama, isprepletana sa sočnim tajnama i zabranjenom ljubavlju.

Seks i grad: Ima li ga još?

U uzbudljivoj knjizi Seks i grad: Ima li ga još? Kendas Bušnel bez ulepšavanja i vrlo duhovito sagledava ljubav i život iz različitih perspektiva. Dvadeset godina nakon objavljivanja svetski popularnog bestselera Seks i grad, Bušnelova je sve savršeno prilagodila priči o ljudima koji su prevalili pedesetu godinu života, ali i dalje izlaze, zabavljaju se, luduju.

Reci mi koji si znak?

Alesija de Luka posvetila je svoj roman Reci mi koji si znak rođenima u znaku Škorpije i svima onima koji se neretko zaljubljuju do ušiju, ali na kraju završe slomljenog srca. Frančeska to najbolje zna. Zbog toga se i vratila u Rim, grad koji je nikada nije izneverio. Kao ni horoskop u njenom omiljenom časopisu. Da li i vi smatrate da je baš sve zapisano u zvezdama?

Večiti mladoženja

Večiti mladoženja, prvi put objavljen 1878. godine, smatra se jednim od najznačajnijih romana srpskog realizma. Pripovedajući o urušavanju trgovačke porodice, Jakov Ignjatović prikazuje i širu sliku ondašnjih kulturno-istorijskih prilika u Ugarskoj. Ovo je priča o prolaznosti, ali i o sukobu generacija.

Učitati još
Zatvori