Wimbledon ’22: Donosimo najbolje autfite sa upravo završenog teniskog turnira u Londonu
Wimbledon ’22: Donosimo najbolje autfite sa upravo završenog teniskog turnira u Londonu

Wimbledon ’22: Donosimo najbolje autfite sa upravo završenog teniskog turnira u Londonu

Najprestižniji teniski turnir na svetu upravo je završen a Novak Djoković osvojio je svoj sedmi trofej. Pored fenomenalnog tenisa, pažnju su nam privukle i modne kombinacije celebrity gledalaca kao i mini skandal koji je Nik Kirjos napravio nepoštovanjem dress code-a na samom terenu. Odabrali smo za vas listu po nama najbolje obučenih zvanica na ovogodišnjem Wimbledon-u:

Rosie Hunington Whiteley & Jason Statham

Jedan od omiljenih britanskih parova, Rosie i Jason, uvek izgledaju besprekorno. Instagram od Rosie nam je stilska inspiracija 24/7 a za ovu priliku odabrala je dugu belu haljinu bez rukava preko koje je ogrnula sako u boji slonove kosti. Jason je odabrao crno odelo i belu košulju ali i šešir u boji sakoa svoje supruge kako bi se desio taj matching momenat. Ako se mi pitamo, oni su naš odabrani  fashion royal couple.

Poppy Delevingne

Britanski model i socialite Poppy Delevingne poznata je po svojim modnim kombinacijama a stilski je često uporedjuju sa Siennom Miller. Za ovu priliku izabrala je žuto laneno odelo na duplo kopčanje sa potpisom Ralph Lauren. Autfit je upotpunila sa torbom i sandalama u nude nijansi a ovo može da vam bude style inspo za letnji ručak u gradu sa drugaricama.

Andrew Garfield

Poznati holivudski glumac, namerno ili slučajno završio je kao Wimbledon dejt Poppy Delevigne i upao u našu omiljenu stylish četvorku. Iako je teško nadmašiti ikonu stila David Beckham-a, mislimo da je Andrew Garfield to ove godine uspeo. Savršeno ukombinovane boje i materijal, kao i sam fit odeće lansiraju ga u našu listu najbolje obučenih zvanica. Style bonus poeni od nas idu za savršen odabir cipela.

Kate Middleton

U moru pastelnih autfita, vojvotkinja od Kembridža rešila je da se pojavi u zanosno jarko žutoj haljini sa potpisom naše dizajnerke Roksande Ilinčić. Za razliku od drugih zvanica, ona je imala zadatak da nakon ovogodišnjih finalnih mečeva uruči pehare pobednicima svih kategorija pa su njeni autfiti bili malo više propraćeni nego ostali. Od svih kombinacija koje je nosila na turniru nama je ova ubedljivo omiljena.

David Beckham

David Beckham  je rešio da kao svoj plus 1 na ovogodišnji Wimbledon povede svoju mamu. Kao čovek koji ne greši kada su modne kombinacije u pitanju, i ovom prilikom dokazao je da je neprikosnoven u izboru garderobe. Košulju na pruge i kravatu na tačkice sa osmehom na licu może da iznese samo čovek poput njega, a kad na sve to dodamo sako u oker nijansi i pastelno bež pantalone dobijamo inspo kako se obući za specijalnu priliku, leta ’22. 

photo: Profimedia ; instagram.com

Učitati još
Zatvori