YZY Free: Kanye West trademark-ovao novi model patika iz poslednje Yeezy kolekcije
YZY Free: Kanye West trademark-ovao novi model patika iz poslednje Yeezy kolekcije

YZY Free: Kanye West trademark-ovao novi model patika iz poslednje Yeezy kolekcije

Kažu da Kanye West još uvek voli modu, ali da moda ne voli njega. Ili barem etablirani glasnogovornici tekstilne industrije koji neretko prilikom postavljanja hipoteze ne dobacuju do stvarne suštine ideologije kreiranja. Bilo kako bilo, deseta sezona i (tajna) YZY Free revija je održana – hajp oko iste nije ništa manji nego prethodnih godina, a Kanye West je već trademark-ovao model Yeezy Socks patika iz poslednje kolekcije.

Gotha?

Možda adidas ne zna šta će da radi sa silnom Yeezy obućom nakon razilaženja i par milijardi manje u kasici prasici, ali Kan(Ye) svakako zna šta će sa svojima takozvanim patikama koje su sve samo ne pogodne za izlazak na ulicu. U njima praktično šetate bosi. Ili barem tako izgledate.

Bilo kako bilo, još jedan komad iz YZY Free serije izazvao je govorkanja u modnim krugovima. Naime, Kanye West i njegova (nova) bolja polovina Bianca Censori uslikani su pre nekoliko dana u do sada neviđenim skinny fit kombinacijama. Osim što smo se zapitali da li je oversized eri došao kraj, pokušavali smo da otkrijemo i da li West nosi štitnike poput onih u MMA mečevima. Naše sumnje su ubrzo bile potvrđene.

YZY Free: Deseta sezona i tajna revija

Krenimo od samog početka kada su nam dati prvi hintovi da postoji nova Yeezy kolekcija i koja je vizuelna ideja iste. Kanye i Bianca su se pojavili u ne tako iznenađujuće kontroverznim autfitima na prvoj Fear of God reviji koja je, usudićemo se da kažemo, bila jedna od najboljih modnih predstava ove godine. Reklo bi se da bi i Ye bio saglasan sa postavljenom tezom, s obzirom da su isplivali snimci na kojima vajbuje uz taktove svojih pesma.

 

Ubrzo nakon toga pojavljuju se prvi snimci i fotografije sa tajne YZY Free revije. Nemojte da mislite da nismo imali šta da vidimo. Dobro poznatu ekipu kreativaca izgleda nije usplašio  termin cancel culture, te je kompanija Zellerfeld ponovo dizajnirala Yeezy obuću, a osnivač brenda 424, Guillermo Andrade, je takođe učestvovao u stvaranju projekta.

Učitati još
Zatvori