Kylie in Paris: Tri dana, četiri autfita
Kylie in Paris: Tri dana, četiri autfita

Kylie in Paris: Tri dana, četiri autfita

Kylie Jenner sinonim je za cool girl sve (?) još iz perioda King Kylie ere kada je Kim proučavala Tumblr najmlađe sestre i tražila „coolness“ potvrdu mnogo pre nešto joj je Kanye izbacio praktično sve iz garderobera. Ako ste se pitali ko neretko stoji iza nekih od najboljih kombinacija Kylie Jenner i na to imamo odgovor – stilski duo Alexandra i Mackenzie Grandquist koji nastoji da je stavi na radar visoke mode, a reklo bi se i da im polazi za rukom. Prema tome, dobro došli u novu epizodu Kylie in Paris: Tri dana, četiri autfita.

A Courrèges Girl for Queen B

Prvo pojavljivanje i odlazak na nastup Queen B ispoštovala je total Courrèges look-om – haljinom iz kolekcije za ovogodišnju jesenju sezonu, over-the-knee vinyl čizmama, tech naočarima za sunce i silver AC Stud minđušama.

kylie in paris
kylie in paris

A Bottega Girl

Drugi dan promenila je dva tima. Prvi je niko drugi do Bottega Veneta – midi haljina, Sardine model torbe, Cone Wraparound naočare za sunce. Cipele su Lanvin Swing Pumps.

A Ferragamo Girl

Drugi tim – Ferragamo. Haljina koju je nedavno nosila i Rita Ora je iz prolećne 2023 kolekcije, dok su cipele Patent Pumps iz jesenje 2023 kolekcije. Torba – Ferragamo Micro Mini Bag.

A Maximilian Davis Girl

Last but not least iz edicije Kylie in Paris – matching crop jakna i suknja iz Maximilian Davis kolekcije za sezonu jesen/zima 22, naočare vintage Gucci 1189/S, dok su cipele The Row model Olivia Calfskin

.

@kyliejenner

renaissance tour baby

♬ HEATED - Beyoncé

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori