Jeste li spremni za kupovinu? Deichmann posebno obeležava Crni petak!
Jeste li spremni za kupovinu? Deichmann posebno obeležava Crni petak!

Jeste li spremni za kupovinu? Deichmann
posebno obeležava Crni petak!

Kvalitetne i moderne čizme, veliki izbor cipela od prave kože i patika vodećih brendova po najpovoljnijim cenama – sve to čini Deichmann omiljenim izborom kupaca koji ovih dana traže najbolje ponude na Crni petak. Popusti u Deichmannu traju do 27. novembra, pa je sada odlična prilika da nabavite cipele koje ste gledali cele jeseni po sniženoj ceni.

Na akciji u Deichmann prodavnicama vas očekuju odlične cene obuće za sve uzraste i prilike. Devojčice i dečaci ovde će pronaći sve što im je potrebno za školu i slobodne aktivnosti. Tu su moderne i termo čizme, trendi sportske patike i neodoljivi rančevi u kojima će školarci lako nositi sve što im je potrebno.

Deichmann

Muškarci su posebno zadovoljni izborom toplih, funkcionalnih čizama koje se mogu nositi u svim prilikama. Birajte između elegantnih čelsi gležnjača, klasičnih cipela, a tu su i popularni modeli kožnih čizama na pertlanje. Ova vrsta obuće odlično će stajati uz omiljene farmerke, crne pantalone, a mogu se nositi i uz kargo pantalone. Kada vas kupovina dovede do prodavnice Deichmann, ne propustite posetu odeljenju sportske obuće! Tu smo pronašli odlične modele patika i zimskih cipela za planinarenje i trekking.

Deichmann

Sve što vam je potrebno za savršeno iskustvo kupovine pronaći ćete do 27.11 u Deichmannu, gde cela porodica može da uživa u najuzbudljivijim popustima ovogodišnjeg Crnog petka.

Učitati još
Zatvori