Cop or Drop: First look na kolaboracije koje nas očekuju ove godine
Cop or Drop: First look na kolaboracije koje nas očekuju ove godine

Cop or Drop: First look na kolaboracije
koje nas očekuju ove godine

First look taktika se do sada ispostavila kao vrlo efektivna. Objaviš na društvenim mrežama low-quality fotografiju potpuno nove, ili u većem broju slučajeva redefinisano izdanje kultne silete, ispitaš teren, napraviš dovoljan buzz oko datog modela – da bi u trenutku lansiranja patike bile rasprodate brže nego što internet mreža može da isprati. Kako se sve više brendova vodi upravo ovom idelogijom poslovanja, današnji Cop or Drop sud usmeravamo na nove kolaboracije koje nas očekuju tokom 2023. godine.

nove kolaboracije
@dane3fune

Aimé Leon Dore x New Balance 1906R

Teddy Santis uveliko je privukao znatan broj novih poklonika New Balance patika svojim kreativnim usmeravanjem preko Made in USA linije, a ovoga puta osnivač i kreativni direktor streetwear brenda Aimé Leon Dore redizajnirao je retro 1906R dad shoe model i svoju prepoznatljivu estetiku preneo u vidu zelenih tonova i srebrnih i zlatnih detalja, kao i cvetne grafike koja se nalazi na samom jeziku patike. Zvaničan datum lansiranja Aimé Leon Dore x New Balance 1906R modela biće objavljen u narednim mesecima.

@yankeekicks

Yuto Horigome x Nike SB Dunk Low

Nike i njegov SB tim pozvali su jednog od najtalentovanijih japanskih skejtera sa ciljem redizajniranja Nike SB Dunk Low modela. Naime, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, Yuto Horigome, kultnoj silueti dao je svoj „dodir“ u vidu palete neutralnih boja, a na jeziku se ispod zvaničnog logotipa nalazi i njegovo ime. Prikaz ukrštenog perja utisnut je sa bočne strane patika, a očekuje se da će se Yuto Horigome x Nike SB Dunk Low model u narednim mesecima pojaviti na policama.

@hypebeastkicks

Fear of God x adidas

Nakon što se Jerry Lorenzo zajedno sa svojim streetwear brendom Fear of God razišao od Nike-a 2020. godine govori se o njegovoj saradnji sa adidas-om. Tri godine kasnije, konačno ćemo imati priliku da vidimo šta nam Fear of God x adidas kolaboracija donosi, a ono što zasigurno znamo jeste da će prva silueta biti predstavljena 19. aprila tokom Hollywood Bowl događaja – prve zvanične revije brenda i prikazivanja njegove osme kolekcije po redu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori