Beyoncé i Balmain predstavili Renaissance Couture kolekciju
Beyoncé i Balmain predstavili Renaissance Couture kolekciju

Beyoncé i Balmain predstavili
Renaissance Couture kolekciju

Neretko pri susretu sa albumom koji, na jedan ili drugi način, nastoji da ostavi određeni trag na nama, imamo naviku “popunjavanja praznina” radi uokviravanja celog iskustva. Ali šta se dešava kada kreativni direktor Balmaina, Oliver Rousteing, ima potpuno istu tendenciju? Blagosloveni smo kolekcijom koja konceptualizuje jedan od najuticajnijih albuma objavljenih prošle godine. Iz umova dve notorne device, nastaje Renaissance Couture.

Nosivi album

Nadahnut Renaissance albumom koji za njega predstavlja mnogo više od samo toga, Oliver Rousteing je zajedno sa Beyoncé kreirao 16 jedinstvenih izgleda inspirisanih svakom od pesama sa albuma, a neretko i specifičnim citatima.

Iako je Beyoncé viđena u određenim komadima iz kolekcije na nekim od prethodnih događaja, potpuna kolekcija je premijerno predstavljena na naslovnoj stranici Vogue France magazina.

Beyoncé x Balmain

Ovo nije prvi put da su sve dva kreativna genija udružila radi zajedničkog projekta. Godinama unazad, Beyoncé je nosila custom Oliver Rousteing komade koji se sada mogu pohvaliti titulom čuvenih pevačicinih izgleda. U to spadaju prepoznatljivi izgledi sa Formation svetske turneje, ali i mnoštvo različitih crvenih tepiha kao i street style momenta.

U nastavku pogledajte kako izgleda cela Reneissance Couture kolekcija.

RENAISSANCE COUTURE

BREAK MY SOUL / @balmain
ALIEN SUPERSTAR / @balmain
THIQUE / @balmain
HEATED / @balmain
VIRGO’S GROOVE / @balmain
COZY / @balmain
PLASTIC OFF THE SOFA / @balmain
PURE/HONEY / @balmain
CHURCH GIRL / @balmain
AMERICA HAS A PROBLEM / @balmain
ENERGY / @balmain
MOVE / @balmain
ALL UP IN YOUR MIND / @balmain
I’M THAT GIRL / @balmain
ENERGY / @balmain
THIQUE / @balmain
SUMMER RENAISSANCE / @balmain

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori