Sa plaže u grad: Kako nosimo gornji deo kupaćeg
Sa plaže u grad: Kako nosimo gornji deo kupaćeg

Sa plaže u grad: Kako nosimo
gornji deo kupaćeg

Ako ste ovih dana kraj mora (zavidimo vam!), onda sigurno razmišljate kako da kreirate autfite koji će biti pogodni za plažu, ali i eventualnu šetnju primorjem i ranu večeru nakon višečasovnog sunčanja. Dobra vest za vas, ali i sve one koji su u procesu planiranja i pakovanja za predstojeće letovanje, jeste da je ove sezone (i više nego) dozvoljeno da gornji deo kupaćeg kostima nosite umesto majice ili topa.

Priznajemo da ćemo, zbog ovog i sličnih trendova, na kraju ipak privoleti modne tendencije 2000-ih koje su pronašle svoj put nazad kroz vreme i prostor, i ponovo se smestile na prednje police garderobera. Zahvaljujući njima, popustila su brojna striktna modna pravila, pa sada slobodniji šetamo ne samo plažama i primorskim gradovima, nego i kroz svakodnevne obaveze, noseći – najjednostavnije rečeno – šta god poželimo.

Elem, kada je reč o odlasku sa plaže do grada, kako imamo jednu brigu manje, za donji deo autfita možemo birati između nekoliko opcija. Suknje su uvek dobra opcija, s obzirom na to da ih je lakše spakovati u plažnu torbu. Bilo da se odlučite za kratke ili duže, dokle god je niskog struka, propagatori trendova 2000-ih će gledati na vaš autfit sa odobravanjem. Ukoliko ste poslušali naš savet i nabavili belu maxi suknju, onda ste već u velikoj meri rešili potencijalne probleme. Šortseve – ili jortseve – savetujemo da takođe ostavite pri vrhu kofera, s obzirom na to da ćete ih zasigurno kombinovati sa različitim modelima gornjeg dela bikinija.

And just like that… spremni ste za plažu za šetnju gradom.

Foto: Instagram (@jadeswildparty / @hannaroslan)

Učitati još
Zatvori