Style Crush of the Week: Katarina Sharon
Style Crush of the Week: Katarina Sharon

Style Crush of the Week: Katarina Sharon

Jedna od omiljenih Journal rubrika, Style Crush of the Week, okuplja one koji o stilu ne razmišljaju 24/7, ali ga prosto poseduju čak i kada se ne trude.

Stil je ono kada se obučete u najvećoj frci za pet minuta, gde niste ni svesni šta ste navukli na sebe, a neko vam baš tog dana pohvali autfit. Vi odrično odmahnete glavom u smislu ‘Ma gde danas, baš sam žurila’. E upravo se tih dana boduje stil, a ne onih kada imamo previše vremena da o njemu razmišljamo.

U našoj Style Crush of the Week rubrici se ove nedelje našla Katarina Sharon Macut Vasić.

Ultimate Style Crush

Katarina je u svim aspektima života vrlo specifična, pa tako i u modnom. Ona, pre svega, neguje ljubav prema prirodnim materijalima i klasičnijem kroju, gde nas njene kombinacije neretko mogu podsetiti na skandinavski pravac oblačenja.

Ova fotografkinja je u više navrata sa svojim pratiocima delila informacije da često sjajnu odeću nadje u second hand radnjama, i da upravo kupovinom ovih artikala ona njima udahne novi život. Samim tim Katarina poručuje – kvalitetne stvari nemaju rok trajanja.

Kako je moda ciklična, a dobar kroj vanvremenski, investiranje u dobre i kvalitetne komade za nju je jedina opcija.

Katarina bez velike muke ruši sve stereotipe, uspeva da radi posao svojih snova a istovremeno je fokusirana na porodicu. Kada radi želi komfor (ali ne na uštrb estetike), tako da je često možemo videti u crnim stvarima neobičnog kroja.

Akcenat stavlja i na bold komade nakita, u vidu masivnih gold ogrlica koje se sjajno uklapaju u njen minimalistički stil odevanja. Takodje, Katarina često promoviše i domaće dizajnere odeće i nakita. U moru ljudi koji beskompromisno jure trendove, ona ih nonšalantno prati u koraku.

Stil, kao i celokupna estetika koju neguje glavni su razlozi zašto se Katarina Sharon ove nedelje našla na našoj Style Crush listi. Za nju slobodno možemo da iskoristimo i dodatni prefiks – Ultimate Style Crush.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori