Margot Robbie sada igra za Bottega Veneta tim
Margot Robbie sada igra za Bottega Veneta tim

Margot Robbie sada igra za
Bottega Veneta tim

Kratak prekid programa zbog modnih vesti – Margot Robbie igra za Bottega Veneta tim.

Jedna od najlepših holivudskih glumica godinama je ugovorom bila vezana za Chanel, a modni kritičari nisu bili preterano ludi za ovom saradnjom.

Margot Robbie
Margot Robbie u Bottega Veneta autfitu
Margot Robbie, Profimedia
Margot Robbie u Bottega Veneta haljini

Premijere, dodele nagrada, maltene svaki event koji je imao red carpet – na njemu je Margot nosila Chanel. Pomalo strogi, na momente previše minimalistički komadi nisu našli put do srca modne struke, a Margot je u kreacijama kultne francuske kuće uvek izgledala previše ozbiljno. Falio nam je fun momenat.

Modni twist desio se protekle nedelje, kada se Margot pojavila u Los Andjelesu na Governors Awards manifestaciji. Glumica je za ovu priliku odabrala Bottega Veneta emerald green haljinu sa prorezima. Da odabir ovog brenda nije slučajnost potvrdila nam je par dana ranije u Njujorku, kada je na ulici uslikana u head to toe autfitu iste modne kuće.

Matthiew Blazy je, kao kreativni direktor, kroz svoj dizajn pružio fresh pristup ovom iconic brendu. Margo u njegovim kreacijama izgleda seksi i moderno, tako da je ova saradnja match made in fashion heaven.

Kako nam se bliži sezona nagrada, nadamo se nastavku saradnje i autfitima za pamćenje. Jednostavno, Margot Robbie i Bottega Veneta su tim koji obećava.

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori