7 Savršenih: Rebraste knitwear haljine
7 Savršenih: Rebraste knitwear haljine

7 Savršenih: Rebraste knitwear haljine

Rebraste knitwear haljine su modni komad prema kojem gajimo love-hate odnos. Jako su udobne, rastegljive i nosive, ali istovremeno ocrtavaju sve nesavršenosti.

Medjutim, ribbed model haljine ponekad može dobro i da oblikuje telo, kao neki steznik, ali sve zavisi od čvrstine i tačnog sastava materijala. Primetili smo da sve više uticajnih online devojaka ponovo nosi ribbed haljine, a mi za vas biramo 7 savršenih.

rebraste knitwear haljine
@sofiaruutu
Knitwear
@sofiaruutu

Rebraste knitwear haljine su jako popularne i nosive u prelaznom periodu od septembra do novembra, jer jednim komadom maltene rešavate ceo autft. Ako se kasno probudite i negde kasnite, navucite haljinu i spremni ste za dan. Sa tri dobra modela pokriveni ste cele sezone – samo ih drugačije stilizujte tokom nedelje. Dobra knitwear haljina može da se kombinuje na patike, loafers cipele ili kaubojske čizme (naša preporuka.)

*Pro stylist tips

  • Izbegavajte svetlije nijanse ukoliko želite da izgledate fit, jer imaju tendenciju da šire, pogotovo ako je materijal malo tanji pa se rastegli na vama u toku dana
  • Teget i crna su timeless komadi i trajaće vam sigurno više sezona
  • Trenutno su aktuelne nijanse u boji kafe, koje odlično idu uz svaki ten
Rebraste knitwear haljine
@sofiaruutu
@emitaz
@lecapsole
knitwear
@mdeler
knitwear
@mdeler

LE CAPSØLE

Švedska influenserka Emelie Lindmark, poznatija pod IG pseudonimom  @emitaz  vlasnica je modnog brenda LE CAPSØLE  koji je skoro izbacio svoju liniju knitwear haljina u crnoj, bež i varijanti na pruge. Brend je zasnovan na inkluziji svih shapes & sizes tako da se našao na našoj listi preporuka i želja.

Skandinavski brendovi inače dosta forsiraju knitwear komade, što mu dodje kao sasvim logična stvar s obzirom na njihovu klimu. Njima je ovo all season komad, a nose ga čak i leti.

@lecapsole

Journal Izbor

knitwear
Stella McCartney
Rebraste haljine
Stella McCartney
Khaite
Khaite
rebraste haljine
Dion Lee
Dion Lee
Rebraste
Jonathan Simkai
Jonathan Simkai
rebraste haljine
Anna Quan
Anna Quan
Heron Preston
Heron Preston
Nanushka
Nanushka 2

Foto: Farfetch, Instagram

Učitati još
Zatvori