Leonardo DiCaprio ima novu devojku: Ko je Vittoria Ceretti?
Leonardo DiCaprio ima novu devojku: Ko je Vittoria Ceretti?

Leonardo DiCaprio ima novu devojku:
Ko je Vittoria Ceretti?

Ljubav je u vazduhu, a mesece za nama su obeležile brojne celebrity romanse. Od Kylie Jenner i Timothéea Chalameta, Kendall i Bad Bunnyja, pa i Avril Lavigne i Tygae – rekli bismo da su ovo veoma neočekivani spojevi. Fanovi na društvenim mrežama nisu zadovoljni, pogotovo kada je reč o pripadnicama Kar-Jen klana s obzirom na to da su njihove romanse neretko okarakterisane kao odličan PR Kris Jenner. Timothée se recimo odlično uklapa u rebrending eru Kylie Jenner i njen novi French girl look. Čak je i Kim menjala simpatije, pa je tako poslednja u nizu niko drugi do NFL igrač Odell Beckham Jr, dok se Tom Brady ipak odlučio za Irinu Shayk. Ovakav disbalans u univerzumu može da stabilizije jedino Leonardo DiCaprio s obzirom na to da njegov ukus ostaje nepromenjen. A, da li znate ko je njegova nova devojka Vittoria Ceretti?

Vittoria Ceretti

DiCaprio&Ceretti

Kako pojedini mediji tvrde, Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti u vezi su već dva meseca. Viđeni su na brojnim dešavanjima, a nedavno su se poljubili u jednom noćnom klubu na Ibici. Vitorria je 25-godišnja manekenka i model i važi za novo lice industrije kojoj predviđaju veoma uspešnu karijeru. Lepa italijanka šetala je za Fendi, Versace, Ferragamo, pa i The Attico na nedelji mode u Milanu. Takođe, Vittoria je bila lice Gucci kampanje koja nam nije donela ništa novo, ali je vratila sve ono što smo dugo priželjkivali. Iza objektiva stajao je legendarni fotograf David Sims.

Vittoria Cerreti se trenutno nalazi na Nedelji mode u Milanu, a par je viđen kako odvojeno odlaze sa Versace after party događaja na kojem je bila i Gigi Hadid. Relevantnost? Spekulisalo se da su DiCaprio i Hadid bili u romantičnoj vezi.

Foto: Profimedia / Instagram: @vittoria

Učitati još
Zatvori