Pronašli smo savršenu jesenju dekoraciju – pastelne sveće u obliku knjiga
Pronašli smo savršenu jesenju dekoraciju – pastelne sveće u obliku knjiga

Pronašli smo savršenu jesenju dekoraciju – pastelne sveće u obliku knjiga

Jesen nam se i zvanično bliži, što znači da je vreme da i svoj dom pripremimo za dolazak novog godišnjeg doba. Onako kako ukrašavamo dom pred novogodišnje praznike, tako imamo i određene dekorativne elemente koje čuvamo za ovaj period godine. Kako sve više vremena provodimo ušuškani u toplini doma, onda nam postaje sve važnije da ga opremimo detaljima koji će uneti cosy atmosferu i ulepšati predstojeće kišne dane. Fall essentials su u ovom slučaju sveće, šolje za čaj i toplu čokoladu, i – naravno – mekani pokrivači pod koje se zavlačimo dok uživamo u jesenjim klasicima – filmskim ili književnim.

Instagram prepoznaje da smo započeli potragu za ovim dodacima enterijeru, pa nam njegov algoritam neretko olakšava potragu ili, barem, pronalaženje inspiracije. Tako nas je i ovog puta naveo na profil brenda Ajouter, gde smo otkrili idealne sveće za ovaj period godine. Škotski homewear brend u svojoj ponudi ima sveće u različitim obilicima i specifičnim motivima, a nama su se posebno dopale one pastelne, u obliku retro knjiških izdanja.

Ove knjige sveće dostupne su u nekoliko različitih boja, a zajedno čine nežnu, pastelnu kolekciju koja bi se savršeno uklopila u ostatak jesenje dekoracije. Osim što su vizuelno zavredile mesto na našoj listi želja, dodatan razlog zbog kojeg ih želimo jeste i činjenica da su napravljene od veganskih sastojaka – sojin vosak sve češće se koristi u izradi sveća, kao prirodna alternativa parafinu.

Foto: Instagram / Ajouter

Učitati još
Zatvori