A Brooklyn loft story: za sve zaljubljene u enterijer i New York
A Brooklyn loft story: za sve zaljubljene u enterijer i New York

A Brooklyn loft story: za sve
zaljubljene u enterijer i New York

Good morning Brooklyn Beograde. Još uvek nam se nije ostvarila želja da vam sa njujorške adrese pišemo enterijer priču ali ovog puta naš stan /studio/ u fokusu se nalazi upravo na jednoj takvoj. Današnji atipičan enterijer zapravo je istovremeno stan i studio, a od skoro ovaj ležeran loft moguće je iznajmiti i na AirBnB-u.

Stoga, interior design entuzijasti danas se selimo sa Upper East Side južno – u Brooklyn loft story, gde vas vodimo u virtuelni obliazak jednog tipičnog njujorškog enterijera.

/ @abrooklynloft /

/ / A Brooklyn loft story.

Nakon prlike da se družite sa Seth Roganom u smeštaju na West Coastu, danas vas vodimo na istočnu obalu Amerike gde otvaramo vrata jednog autentičnog stana koji u potpunosti vajbuje njujorškom estetikom. Vlasica stana Tara, digitalna je kreatorka i popularna Instagram devojka, koja je svoj apartman u potpunosti preuredila tako da on sada predstavlja vizuelni prikaz minimalističkog enterijera, sa mnoštvo kul eklektičnih detalja. Zato ne čudi da je projekat, u kojem je bila doslovno sama svoj majstor, odlučila da nazove A Brooklyn loft story.

Kako loft kultura nalaže ovaj bruklinski stan u potpunosti je open space concept u kojem su kuhinja, trpezarija, spavaća i dnevna soba smeštene u jednu veliku prostoriju. Bela boja dominira celim stanom, od zidova i poda, do zavesa i ormara, a upravo odabirom ove boje u kombinaciji sa prozorima duž celog zida postignut je savršen minimalistički sklad i osećaj pročišćenog prostora. Kao kontrast, preko puta bračnog kreveta smeštena je teget sofa, koja zajedno sa pažljivo odabranim detaljima u vidu postera, vintage stolica, dizajnerskih komada i fenomenalnih ulova sa pijace daju ovom prostoru jedinstven šmek.

/ @abrooklynloft /
/ @abrooklynloft /
/ @abrooklynloft /
/ @abrooklynloft /
/ @abrooklynloft /

A Brooklyn loft story obiluje DIY momentim a naš favorit je definitivno police za knjige, kao i beli cigleni zid. Pored svedene bele, stanom se provlače crni detalji koji mu daju musculine touch i stvaraju osećaj moćnog arhitektonskog prostora.

From scratch to Brooklyn loft story, ovaj njujorški loft zasugurno je ostvarenje našeg enterijersko/američkog sna, a ukoliko ste i vi ljubitelji ovakve estetike i uskoro planirate put u Njujork, ovaj stan može postati vaš privremeni dom jer je od skoro dostupan za iznajmljivanje na AirBnB-u.

Ne znamo za vas ali mi smo već čekirali dostupnost i sada čekamo da nas po službenoj Journal dužnosti put navede na East Coast, gde smo zasigurno pronašli at-home office odakle ćemo crpeti inspiraciju i pisati vam nove lifestyle priče.

/ @abrooklynloft /
/ @abrooklynloft /
/ @abrooklynloft /

photo. Instagram

/ / @abrooklynloft

/ / @tarmarz

Učitati još
Zatvori