Pink make-up mania vol 0.2: Ovog leta usne bojimo u ružičasto
Pink make-up mania vol 0.2: Ovog leta usne bojimo u ružičasto

Pink make-up mania vol 0.2: Ovog leta
usne bojimo u ružičasto

U nedelji pred nama koja cela protiče u znaku beogradske Barbie premijere, ne možemo a da u fokus naših priča ne stavimo glavnu junakinju rekli bismo najpopularnijeg [ crtanog ] filma ikada. Ne, ovog puta nije reč o Barbie, nije ni o Margot Robbie – danas za glavnu zvezdu biramo pink boju. I dok je sunce u svom zenitu, a leto u Beogradu nikad vrelije mi smo odlučili da igramo bold i u vrele vikend izlaske na sebe stavimo najsmeliju od svih – ružičastu boju karmina. Ready or not, pink make-up mania ponovo je tu, ovog puta inspirisana omiljenom bojom naše najdraže lutke, a predvođena upravo pink ruževima.

Barbie pink obsession is real

Iz rubrike gastro na Journal način, preko enterijera i trendova, pa pravac do naših beauty nesesera – pink se očigledno izdvojila kao boja sezone. Ne znamo koliko je na to uticao sam povratak Barbie na bioskopska platna, ali još od Riri iz perioda mat bright pink lipstick-a mi smo ovu boju zavoleli. Pored nje ponosna vlasnica ove nijanse je bila Blake Lively, a danas, nekoliko godina kasnije ona se vratila na scenu celebrity make-up artista i influenserki sa malom dozom transformacije i prirodnijeg izgleda. Premda na prvu deluje zahtevno i teško za kombinovanje, pa su je mnogi izostavljali iz svog makeup glam izdanja, ostavivši da se ovom bojom igraju isključivo profesionalci, mnogi komercijalni brendovi uključili su je ponovo u svoju ponudu.

Pink boja je u isto vreme i atraktivna i elegantna, pristaje svim nijansama tena i sama po sebi je total makeup look. Idealna za one koji ne vole previše šminke, ali i one koji igraju hrabro, vole da eksperimentišu i ostavljaju utisak. Plus učiniće vaše zube savršeno belim. Mi smo je u season ’23 prigrlili i sada krilaticu spremni za 5 minuta zaista sprovodimo u delo, jer leto znači samo jedno – malo odeće, još manje šminke, koktel u ruci i taj jedan izabrani pink ruž za touch of a glam.

p.s. Come on Barbie, let’s go party pink!

/ Journal finds: pink ruževi i sjajevi za usne /

/ KIKO - 3d Hydra Lipgloss IN SHADE Sparkling HIBISCUS PINK /
/ AURA - STAR GLOSS LIP PLUMPER IN SHADE CANDY /
/ URBAN DECAY - VICE LIPSTICK IN SHADE HOLLYWEIRD /
/ TARTE - maneater plumping gloss IN PINK PEARL /
/ RARE BEAUTY - Soft Pinch Tinted Lip Oil IN COOL PINK /
Učitati još
Zatvori