Festive season započinjemo (prazničnim) manikirom – donosimo nekoliko ideja
Festive season započinjemo (prazničnim) manikirom – donosimo nekoliko ideja

Festive season započinjemo (prazničnim) manikirom – donosimo nekoliko ideja

Festive season loading… Zimske modne ideologije su stupile na scenu, a nakon kreiranja svojevrsnog kapsulnog garderobera došao je trenutak da unesemo i dozu prazničnog duha. Party haljine smo uveliko izlistali, te je novogodišnji manikir logičan sled događaja. Diskusiju o nail artu koji furamo za vreme praznika započinjemo odabirom color palete čija filozofija se zasniva na glitter u pretežno crvenim nijansama. Međutim, red-themed lookovi postali su ultimativni trend sezone, te ćemo inspiraciju za praznični manikir ovog puta dopuniti nijansama poput zelene, srebrne, zlatne, pa i braon.

Kada je reč o tehnikama kojima se služimo ove zime, referencu pronalazimo u trendovima koji dominiraju mesecima unazad. Bez mnogo eksperimentisanja. Zašto, pitate se? Zato što recimo chrome i velvet verzije manikira idealno koordiniraju prazničnom duhu.

Chrome

Chrome nails je trend koji je uveliko stupio na scenu, a njegova popularizacija ne jenjava s obzirom na to da party season nikako ne može sa prođe bez metalik lookova.

Velvet

Nastavno na filozofiju chrome nail arta, velvet manikir odaje sve tajne plišane estetike. Ovaj trend takođe je aktuelan već nekoliko sezona, međutim svojevrsan twist odigrava se upravo za vreme praznika. Color paletu, kada je reč o velvet manikiru, svodimo na srebrnu, crvenu i braon koju furamo još veoma kratko s obzirom na to da nas ova boja asocira na duboku jesen, više nego zimski period.

3D but make it festive

Trodimenzionalani manikir pronašao je put od edgy lookova do girlie estetike koja implementira trešnjice i mašnice. Ovu tehniku pretežno koristimo u crvenim tonovima isprepletenim belim, srebrnim ili zlatnim detaljima.

Christmas nail art

Last but not least, klasičan nail art. Iscrtavanje motiva koji asociraju na praznični duh nije nešto što podleže trendovima i baš zbog toga se nalazi na našem spisku. Do sada smo se fokusirali na trendove koji vladaju ove godine, da bismo za kraj ostavili vanvremensku tehniku. Crveni i srebrni french svakako nagoveštavaju festive season ideologiju.

Učitati još
Zatvori