Make-up lookovi inspirisani albumima koji su obeležili 2022. godinu
Make-up lookovi inspirisani albumima koji su obeležili 2022. godinu

Make-up lookovi inspirisani albumima koji
su obeležili 2022. godinu

Nismo mislili da ćemo biti te osobe koje, čim dođe decembar, započinju osvrtanje na godinu koja se bliži kraju.

Međutim, Spotify Wrapped je juče dostavljen na naše adrese, i sada nam ne ostaje izbora osim da preslušavamo muziku koja je obeležila poslednje mesece. Neke smo pesme manje slušali slobodnom voljom, a više insistiranjem prijatelja da prosto moramo čuti novu Taylor Swift”.

Pitali smo se kako da oživimo duh sa albuma koje smo toliko slušali ove godine, pa nas je to navelo na ideju da bi make-up bio idealan za tako nešto.

Pitate se kako? Evo nekih predloga.

Spoiler alert: Trebaće vam puno šljokica i cirkona.

Renaissance, Beyoncé

Beyoncé se ove godine vratila na naše plejliste novim albumom posle šest godina. Kako ona uvek odiše dozom gracioznosti, i posebno na naslovnici ovog albuma, ko ne bi želeo da oseti kao Beyoncé barem na kratko. Ovaj make-up look je nešto svedeniji, ali ništa manje efikasan u postizanju tog prefinjenog efekta.

@hindash

✨Timeless Glam✨ using my #Hindash products. Featuring my Monochromance™️ Gradient Palette on the eyes + Color Fluid in ‘Boy Tears™️’ and finishing with my Heroline™️ Eyeliner. For lips I used my ‘Intra’ pencil + ‘Rest In Roses’ Lipstick. ‘Call Me Peaches’ Lipstick used as blush. #hindashcosmetics #foryoupage #makeup

♬ ALIEN SUPERSTAR - Beyoncé

Un Verano Sin Ti, Bad Bunny

Da li ste bili iznenađeni kada je Bad Bunny dobio Grammy nominaciju za album godine? Jer mi nismo. Svi su pričali o ovom albumu, ili barem nama tako deluje. Verovatno ste i vi čuli barem jednu pesmu, koju ste onda pevušili celog dana, pa ste i osvežili znanje španskog zaostalo iz detinjstva.

S obzirom da je leto odavno završeno, jedini način koji nam sada preostaje da oživimo taj osećaj à la žurka na plaži Portorika jeste kroz make-up.

MOTOMAMI, Rosalía

Za sve motomamis i one koji se tako osećaju, ovaj make-up look je savršen kako biste održali tu energiju.

Mi ćemo svakako Rosaliju slušati i naredne godine, pa će nam ovaj izgled samo upotpuniti celokupno iskustvo. Sada nam fali još samo dobar motor pa da zaista možemo živeti taj motomami život. Hmm, možda nas Deda Mraz iznenadi…

Midnights, Taylor Swift

Da li je potrebno da išta kažemo o ovom albumu? Iako je izašao pre nešto više od mesec dana, oborio je sve rekorde koji se mogu oboriti, a verovatno je i postavio neke koji nisu ni postojali.

Ako ste i sami doprineli tome, onda je sledeći logičan korak make-up look inspirisan tim ponoćnim zvukom. Dakle, puno plave boje i po koja školjica, da imitira zvezdani sjaj.

@glambysinead

Taylors makeup in this video is PERFECTION @taylorswift #bejeweled #midnights #taylorswift #taylorswiftmakeup

♬ Bejeweled - Taylor Swift

Harry’s House, Harry Styles

Nismo proveravali, ali sve se čini da je As It Was pesma koja je ove godine najviše korišćena u Instagram Reels i TikTokovima. Ili je to barem naš subjektivni osećaj, s obzirom da smo pesmu čuli značajno češće nego što bismo želeli.

Ipak, ne poričemo da smo neke pesme preslušavali kad god bi nam ponestalo pozitivnog raspoloženja. Zato pristajemo da rekreiramo make-up lookove inspirisane ovim albumom, posebno onih dana kada želimo da unesemo malo boje i dobre energije, barem do proleća.

@devynjay00

what i would’ve worn to the harry styles concert 😞 #fyp #foryou #makeup #loveontour #hslot

♬ original sound - emily 🦦
Učitati još
Zatvori