Otvarila se izložba posvećena kultnim Chanel parfemima
Otvarila se izložba posvećena kultnim Chanel parfemima

Otvarila se izložba posvećena
kultnim Chanel parfemima

Muzej Grand Palais Ephémère u Parizu postao je neizostavno mesto za sve ljubitelje Chanela. Naime, spomenuti prostor ugostio je izložbu pod nazivom Le Grand Numéro de Chanel, kojom kultni brend proslavlja svoje legendarne parfeme. Izložba će zvanično postati dostupna za razgledanje sutra, 15. decembra.

Izložba je pripremljena kako za stručnjake, tako i za početnike u parfemima, kao i ljubitelje mirisnih nota. Izložba je  pobudila sva čula te predstavila pravu vizualno-olfaktoran čaroliju.

izložba chanel

Chanel je u izjavi Le Grand Numéro de Chanel izložbu nazvao “imerzivnim putovanjem koje vas poziva da sledite svoju zvezdu, zgrabite svoju sreću ili čak uđete u legendu. Od klasičnog do ikoničnog, od čistog do najveće sofisticiranosti, od svakodnevnog predmeta do umetničkog dela koje je nadahnulo neke od najvećih umetnika — neki od čijih će se opusa prvi put objediniti — sve je to jedinstvenost Chanel mirisa koji su izražena kroz posetu bogatu iskustvima, otkrićima i emocijama.”

izložba chanel

Izložba Le Grand Numéro de Chanel slavi neke od najpoznatijih parfema koji su proizašli iz Chanelove radionice. Od kultnog broja 5 pa sve do parfema naslovljenog po slavnoj dizajnerici Coco Chanel… posjetitelji će moći zaviriti u svijet omiljenih im parfema s potpisom renomirane francuske kuće.

A kako to izgleda kada Chanel i Journal provedu noć u Parizu možete proveriti ovde.

Sjajna je viest ta da je ulaz slobodan, no preporučuju se rezervacije. Procenjuje se kako će razgledanje interaktivne izložbe trajati i do sat i po vremena, a ona ostaje otvorena sve do 9. januara. 

Više informacija o izložbi dostupno je na linku.

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori