Shakira neće nastupati na ovogodišnjem otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu
Shakira neće nastupati na ovogodišnjem otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu

Shakira neće nastupati na ovogodišnjem
otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu

Shakira i njena pesma Waka Waka od svoje pojave, pa sve do danas, postali su himna Svetskog prvenstva u fudbalu. Međutim, pevačica je odlučila da promeni mišljenje o daljim nastupima i samom prvenstvu.
Juče u toku večeri sve španske novine prenele su da je u emisiji El programa de Ana Rosa objavljena tvrdnja da se kolumbijska pevačica povukla sa turnira. Kako su izjavile voditeljke ove emisije, vest je tačna, a Shakira je definitivno ostaje pri svojoj odluci.
Kako navode mediji, razlozi su lične prirode ali Shakira se javnosti još nije zvanično obratila, a nama ostaje samo da nagađamo o čemu se tačno radi. Svetsko prvenstvo u fudbalu ove godine održava se u Kataru a zvanično počinje 20. novembra.
Ceremonija otvaranja najvećeg sportskog događaja prati se i gleda u čtavom svetu, a mnogi ljubitelji Svetskog prvenstva su razočarani odlukom Shakire da ove godine ipak ne nastupi.

Lljudi iz njenog bliskog okruženja medijima potvrđuju informacije, a Shakira se sa svojom odlukom usaglasila tek par dana pred početak ceremonije što sigurno organizaciji stvorilo nove probleme.

Svetsko prvenstvo u fudbalu ostalo je bez velikog simbola u obliku Shakirinog lika i dela.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori