Danas u 12h očekujemo listu nominovanih za ovogodišnju nagradu Grammy
Danas u 12h očekujemo listu nominovanih za ovogodišnju nagradu Grammy

Danas u 12h očekujemo listu nominovanih za
ovogodišnju nagradu Grammy

Danas u toku dana očekujemo objavljivanje zvanične liste nominovanih za prestižnu muzičku nagradu Grammy, 65. dodela nagrada održaće se u 05. februara sledeće godine.

Kako listu nominovanih još uvek iščekujemo na dodeli nagrade znamo koga sigurno nećemo videti: Silk Sonic, Drake i The Weeknd odbili su učestvovanje u 65. dodeli Grammy nagrada.

Foto: JATHAN CAMPBELL

Sledeće godine bi mogla i naša država da se pohvali svetskom muzičkom zvezdom, odavno je objavljeno da je Konstrakta nominovana za učeće u dodeli nagrade Grammy a danas u 12h i zvanično ćemo saznati da li će uspeti da se pojavi na dodeli.

Na 65. dodeli nagrada očekuju nas i neke novine, Grammy je otvorio i nove kategorije za dodelu nagrada kao što su tekstopisac godine, najbolja muzika za video igricu, i najbolji album poezije i suštine izgovorene reči kao i američki tradicionalni performans.

PHOTO AND GRAPHIC COURTESY OF THE RECORDING ACADEMY

Nominacije će biti objavljene preko live stream-a koji je dostupan na web stranici Grammy , kao i na Facebook-u, Twitter-u, Instagramu i TikToku. Olivia Rodrigo, Machine Gun Kelly, John Legend, Jimmie Allen, Luis Fonsi, Ledisi, Smokey Robinson, Cyndi Lauper, and Dan + Shay će biti pri ruci da pomognu u otkrivanju nominovanih. 

Učitati još
Zatvori