Otkrivamo gde su najbolje žurke ovog vikenda u Beogradu
Otkrivamo gde su najbolje žurke ovog vikenda u Beogradu

Otkrivamo gde su najbolje žurke
ovog vikenda u Beogradu

Početak juna nastavio se u maniru u kom je bio i maj. Pun oblaka, bez  sunca, sa konstantnom promenom atmosferskog pritiska. I znate šta? Dosta nam je da šetamo pognute glave i ostajemo kod kuće jer je vreme „kao stvoreno za spavanje“. Nakon što smo se čitav prošli mesec naspavali, odlučili smo da je vreme da se ritam kiše pridruži ritmu muzike.

Koga smo to sve odlučili da izdvojimo ove nedelje? Tehno će definitivno i ovog vikenda obeležiti provod u Beogradu, a mi vam donosimo najbolja mesta sa najkvalitetnijom muzikom.

Drugstore

Na prvom mestu nalazi se mesto koje će ovog vikenda, u petak, biti definitivno obeleženo ozbiljno dobrim tehno zvukom. Za njihovim dobro poznatim pultom nastupiće internacionalni DJ, Newrhythmic RecsJoton, a društvo će mu praviti Filip Xavi jedan od boljih DJ-eva sa beogradske tehno scene. Nećemo biti skromni i usudićemo se da kažemo da će ova žurka možda biti nešto najjače ovog vikenda.

20/44

Ukoliko ste raspoloženi za nešto mirniji noćni izlazak, ako to uopšte možemo tako da nazovemo, ispratite nastup beogradskih (dobro poznatih) DJ-eva. Luton, Šćepine vragolije i Marko Milosavljević vrte ove nedelje na njihovom brodiću. Sa ovim trojcem, dobra žurka je zagarantovana. Igrati na sigurno ove nedelje, bar što se tiče kluba 20/44 neće biti problem.

Silosi

Kako ističu iz Silosa, jun je njihov rođendanski mesec. Možda je upravo to jedan od razloga zbog kog vas očekuje odlična žurka u njihovim, usudićemo se reći, sada već kultnim zidinama. Ovog petka Silosi će ugostiti Radiala Gazea. On je umetnik iz St. Petera i ambasador čuvene nemačke izdavačke kuće TAU čija izdanja vrte Solomun, Adana Twins.

Vahicabi će ga pratiti za DJ pultom, čije je prvo izdanje na Sapient Robots-u već naišlo na odlične reakcije u svetu. Dakle, izgleda da će Silosi biti odlično mesto za one koji zaista čeznu za dobrom house muzikom.

KC Grad

Ukoliko ste ljubitelj YUGO.Wav žurki, evo sjajnog predloga za vas ove subote! Dugo nismo imali priliku da djuskamo uz stare hitove sedamdesetih i osamdesetih godina, uz koje, iako nismo odrasli volimo da dočekujemo ponoć. Verujemo da će KC Grad na ovoj žurki biti pun, te vam savetujemo da, ukoliko volite gužvu, definitivno posetite ovaj događaj.

Žurka počinje u 20h, a nama ovo deluje kao odličan start i opcija za dobro zagrevanje sa ekipom prijatelja.

Strogi Centar

Nakon što su nam iz WCS-a preporučili tri omiljene ploče za sve ljubitelje vinila, došao je red i da te iste i mnoge druge čujemo i uživo u Strogom Centru ove nedelje, u nedelju. Zna se dobro ko pravi najbolje žurke u Strogom, a to su definitivno momci iz WCS-a. Ukoliko ste raspoloženi za disco i boogie koje puštaju ozbiljni kolekcionari ploča, vreme je da pozovete ekipu i rezervišete ovu nedelju u vinil maniru.

Ono što možemo da vam kažemo, ne postoje šanse da se pokajete. Ove nedelje je ujedno i zatvaranje sezone ovog omiljenog mesta na Dorćolu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori