Taylor Swift: Sve pesme sa albuma Midnights nalaze se na Billboard Hot 100 listi
Taylor Swift: Sve pesme sa albuma Midnights nalaze se na Billboard Hot 100 listi

Taylor Swift: Sve pesme sa albuma Midnights
nalaze se na Billboard Hot 100 listi

Sigurni smo da dok čitate ovaj tekst u pozadini ide album Midnights.

Dakle, vest je sledeća: Svih 13 pesama sa standardnog albuma Midnights, plus 7 pesama sa extended albuma koji nosi naziv 3 AM Edition, istovremeno se nalaze na Billboard Hot 100 listi, drugu nedelju zaredom. Veliki uspeh za Taylor Swift, zar ne?

Na 1. mestu  (očekivano) je singl Antihero, a u top 10 su se našli i Lavender Haze (na 6.), Midnight Rain (na 7.) i Bejeweled (na 9.). Favorit naše redakcije sa albuma Midnihgt definitivno je pesta Maroon.

Midnights

Ranije se znalo, kada izadje album uglavnom singlovi postanu viralni, ili poneka underdog pesma za koju ni sam izvodjač nije očekivao da će potencijalno biti medju najslušanijim. Medjutim, voleli Taylor Swift ili ne, njen uspeh niko ne može da ospori.

Nakon višegodišnje bitke sa bivšim menadžerom, Scooter Braunom, nije uspela da povrati autorska prava na svoje pesme (koje je btw sama napisala). Zatim je nije mrzelo da ponovo snimi sve postojeće hitove, uz minimalne izmene, i kategorizuje ih kao nove pod dodatkom „Taylors version„. Svi fanovi su, naravno, počeli da slušaju te verzije pesama, pružajući joj na taj način bezrezevnu podršku.

Album Midnights stigao je nakon dugog najavljivanja, a objavljen je (slučajno ili namerno) baš na datum kada pada rodjendan Kim Kardashian. Na albumu se može naći i pesma Karma, a možemo i da primetimo da od izlaska njenog albuma Kanye Westu sve ide nizbrdo. Slučajnost?

Foto: Instagram; Profimedia

Učitati još
Zatvori