Za svakoga po nešto: Šest izvođača objavilo nove pesme ovog petka
Za svakoga po nešto: Šest izvođača objavilo nove pesme ovog petka

Za svakoga po nešto: Šest izvođača
objavilo nove pesme ovog petka

Znamo da je svaki petak poseban – jer je petak – ali izgleda da je ovaj 24. mart po nečemu izuzetan, čim je toliko muzičara rešilo da baš danas objavi svoje nove pesme. Donosimo vam šest koji su nama privukli pažnju, iako ih zapravo – verovali ili ne! – ima mnogo više.

Rosalía i Rauw Alejandro – RR

Naš najdraži latino par konačno je svoju romansu ozvaničio zajedničkim muzičkim projektom – i veridbom. Španska kantautorka i portorikanski muzičar objavili su EP naslovljen njihovim incijalima – RR, na kom se nalaze tri pesme – BesosPromesa Vampiros. Kao prvi u nizu muzičkih spotova objavljen je video za numeru Beso, kojom je par podelio i vesti o svojoj veridbi.

Ed Sheeran – Eyes Closed

Proslavljeni engleski kantautor Ed Sheeran jutros je objavio novu pesmu, naslovljenu Eyes Closed. Pevač je, inače, nedavno izjavio da već planira ne jedan, nego narednih pet studijskih albuma, koji će zajedno činiti sličan konceptualni projekat kao prethodnih pet. Naime, kao što možda već znate, dosadašnji albumi bili su naslovljeni matematičkim operacijama: počelo je albumom + (Plus), pa se nastavilo sa x (Multiply), ÷ (Divide) i = (Equals), a završiće se albumom – you guessed it! – (Subtract)najavljelnim za maj ove godine.

Chloë – Body Do

Chloë Bailey nastavlja sa objavljivanjem singlova sa svog predstojećeg albuma. Nakon dve numere, od kojih je jedna bila duet sa Chris Brownom, mlada američka pevačica sada je izbacila još jednu pesmu. Njen debitantski solistički projekat In Pieces biće objavljen u celini kasnije ovog meseca – 31. marta.

Demi Lovato – Heart Attack (Rock Version)

Demi Lovato možda se dala u druge karijerne ekskurzije, no muzika ostaje njena primarna delatnost. Deset godina nakon što je pesma Heart Attack prvi put objavljena, američka pevačica obeležila je jubilej jednog od svojih najvećih hitova izbacivši novu verziju.

Lana Del Rey – Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd

Dugonajavljivani album Lane Del Rey konačno se desio. Njeni fanovi, naviknuti na najave koje se nikada ne obistine, već su bili spremni na još jedno razočaranje. Međutim, pevačica je ovog puta zaista izbacila novi projekat kada je i bio zakazan – danas, 24. marta. Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd sadrži šesnaest novih pesama koje još uvek preslušavamo, pa vam pišemo naše utiske nešto kasnije. Stay tuned!

Foto: Instagram 

Učitati još
Zatvori