Rosalía i Rauw Alejandro u novom spotu objavili veridbu
Rosalía i Rauw Alejandro u novom spotu objavili veridbu

Rosalía i Rauw Alejandro u novom
spotu objavili veridbu

Babe, wake up, new music obsession just dropped! Rosalía i Rauw Alejandro prošlog petka objavili su RR, prvi zajednički EP, i ne preterujemo kada kažemo da su tri pesme sa ovog mini-albuma sve što smo slušali ovog vikenda – a čak i nismo zaljubljeni. Špansko-portorikanski par već neko vreme je naš relationship goals, a znamo da će postati i vaš kada budete pogledali spot za prvu pesmu, Beso. U poslednjim sekundama videa, na iznenađenje svih fanova, Rosalía i Rauw Alejandro objavili su svoju veridbu.

Pesme oslikavaju dosadašnje tri godine romanse, te predstavljaju faze njihovog odnosa, što je dočarano kako tekstovima, tako i zvukom. Beso je amalgam različitih stilova, pa se mogu čuti uplivi regetona, roka i latino popa. Sa druge strane, Vampiros je primer klasičnog regeton ritma, zbog čega spoiler alert – pesma će nesumljivo odjekivati klubovima ovog leta, posebno ako se zadesite u nekoj hispanskoj zemlji (and we’re here for it). Ovu ljubavnu dramu u tri čina zaključuje Promesa, inspirisana u velikoj meri kubanskim bolerom – najromantičnijim od svih latino žanrova, kako zbog melodije, tako i jedinstvene lirike.

@rauwalejandro

Nakon Beso, Rosalía i Rauw Alejandro već su najavili da će i ostale dve pesme imati video spotove. Iako nisu govorili o detaljima, znamo da se za Vampiros pobrinuo reditelj Stillz. Sa njegovim radom verovatno su upoznati pratioci Bad Bunny-ja i Lil Nas X-a. Ipak, poznat je i fanovima španske izvođačice, sa kojom je Stillz sarađivao na spotovima za pesmu Candy, ali i njenom kratkom konceptualnom filmu, prikazanom u formi TikTok live-a, kojim je pre nešto više od godinu dana predstavila svoj drugi studijski album, Motomami.

@vivalatino
@spotify

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori