Oliver Tree održaće nastup u Domu omladine u okviru oproštajne evropske turneje
Oliver Tree održaće nastup u Domu omladine u okviru oproštajne evropske turneje

Oliver Tree održaće nastup u Domu omladine u okviru oproštajne evropske turneje

One last ride

Internet senzacija, pevač, producent, autor, režiser i umetnik performansa, Oliver Tree dolazi u čuveni beogradski Dom omladine u okviru svoje oproštajne evropske turneje! Umetnik dovodi svoj rodeo cirkus 11. novembra ove godine u Beograd, da zajašemo zajedno još ovaj put.

Oliver Tree je išao muzičkim putem na kom se ukrštaju pop i alternativa da bi stigao do mesta gde se vizuelno sudaraju umetnost i zabava. Od komedije do ekstremnih sportova, stvaralački svet Olivera Treeja se pruža šire nego kod bilo kog umetnika pre njega.

Oliver Tree

Ko je Oliver Tree?

Poreklom iz Santa Kruza u Kaliforniji, Oliver Tree se kroz razne projekte tokom poslednjih 10 godina izgradio kao renesansni čovek. Toliko nepredvidiv da gotovo niko da ne može ni da sluti šta će sledeće učiniti. Ne ustručava se da zasmeje i rasplače publiku, da ih natera da se duboko zamisle ili da učini da im bude neprijatno tokom 4 minuta koliko traje muzički spot.

On stvara sopstveni priručnik kako upakovati i servirati pop kulturu u internet dobu. Svestran u svakom smislu te reči, Tree ne samo da istražuje svaki oblik zabave, već i svaki muzički žanr. Njegovo stvaralaštvo ne spada ni u jednu kategoriju. Nije ograničeno. Oliver Tree je stvorio multimedijalni projekat osmišljen tako da preispituje stanovišta o tome šta je umetnost i ni najmanje ga nije briga šta će bilo ko na to da kaže.

Karte za nastup možete pronaći na Connected fam zvaničnom sajtu. 

Foto: Connected Agency

Učitati još
Zatvori